Apollos University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University Apolos telah ditubuhkan dengan misi untuk menyediakan pendidikan tinggi kepada pelajar yang layak yang mungkin tidak dapat hadir atau mampu sebuah universiti tradisional. Universiti pada asalnya ditubuhkan pada bulan Ogos 2004 sebagai sebuah universiti bukan keuntungan. Kemudian perbadanan bukan keuntungan telah ditutup dan perbadanan untuk keuntungan telah ditubuhkan pada bulan Mei, 2005. Universiti baru dinamakan Apolos University of California dengan "menjalankan perniagaan sebagai" (DBA) Apolos University. Hari ini, bertempat di Montana Apollos adalah di bawah nama Apolos University, Inc.

Apolos kekal benar kepada misi asal untuk menyediakan pendidikan tinggi kepada pelajar yang layak melalui teknologi dalam talian dan medium. Hari ini, universiti itu mempunyai pelajar di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada, dan juga di Afrika, Asia, Eropah, dan Timur Tengah. Apolos menyajikan profesional yang bekerja dari seluruh dunia yang tidak akan dapat meninggalkan pekerjaan mereka untuk mendaftar dalam tradisional, bata dan mortar universiti ..

Apolos University menerima kelulusan dari Negeri Biro California untuk Postsecondary & Vocational Education Swasta (BPPVE) pada bulan Julai 2005 dan kemudian mendaftar pelajar pertamanya pada September 2005. Kemudian, keputusan itu dibuat untuk bergerak universiti ke Great Falls, Montana dan mendapat kelulusan daripada Lembaga Montana of Regents pada 8 Julai 2016 untuk membuka kampus di Great Falls, Montana. Pejabat di Huntington Beach, CA ditutup pada 30 Sep 2016 dan pejabat di Montana mula beroperasi 1 Okt 2016. The Deac akreditasi kekal di tempat dan kelulusan VA dikemas kini untuk Montana berkesan 1 Oktober 2016. Apolos telah diluluskan sebagai ahli SARA (Kebenaran Negeri dan Perjanjian timbal balik) pada 7 Disember 2016. Hari ini, Apolos diluluskan untuk mengajar pelajar di semua 50 negeri Amerika Syarikat dan District of Columbia.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Universiti telah berjaya ditanam dan membuktikan dirinya untuk menjadi sebuah universiti berpusatkan pelajar. tamat pengajian pertama telah diadakan pada Julai 2007 dan graduan telah semua, tanpa pengecualian, membuat peningkatan yang ketara dalam kehidupan profesional mereka berdasarkan pengetahuan dan galakan yang diterima daripada program Ijazah universiti Apolos mereka.

Dalam yang terus berusaha untuk kualiti; Lembaga Pengarah diberi kuasa Lembaga Eksekutif untuk mengejar akreditasi pihak ke-3. Apolos memohon akreditasi pada tahun 2010 dan menerima status akreditasi pada Januari 2012. universiti kini merupakan ahli bertauliah daripada Pendidikan Jarak Suruhanjaya Accrediting (Deac). Deac disenaraikan oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat sebagai sebuah agensi akreditasi yang diiktiraf.

Apolos University juga berbangga untuk berkhidmat ahli-ahli Amerika Syarikat tentera dan keluarga mereka. (Kami menawarkan fleksibel, program dalam talian yang bertauliah untuk orang di seluruh dunia) University Apolos diluluskan untuk beberapa program bantuan tuisyen yang ditawarkan oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran.

kursus Apolos Berikut adalah diluluskan untuk pendaftaran menggunakan salah satu program di bawah:

 • Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)
 • Associate Sains Gunaan Pentadbiran Perniagaan (AAS)
 • Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA),
 • Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat (BSIT),
 • Program Sijil dalam pelbagai Profesion Perniagaan
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
 • Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi (MSOM)

Enrolmen dalam kursus-kursus ini boleh didapati untuk veteran serta pasangan mereka di bawah program MyCAA itu.

Kenyataan Misi

Apolos University adalah sebuah institusi akademik pengajian tinggi yang didedikasikan kepada prinsip untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti tinggi pada kadar tuisyen yang mampu dimiliki oleh pelajar yang berusaha untuk meningkatkan peluang kemajuan kerjaya mereka dan meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka. Program kami adalah dibina di atas asas pemindahan pengetahuan, aplikasi pengetahuan, pemikiran kritikal dan kemahiran penyelidikan. Apolos 'program ditawarkan di seluruh dunia melalui kaedah dalam talian, pembelajaran jarak jauh yang direka untuk memenuhi keperluan pelajar global di samping menyediakan perkhidmatan individu kepada pelajar-pelajar kami.

pelajar mendaftar untuk kelas setiap penggal dan bertanggungjawab untuk pembayaran tuisyen mereka yang berkaitan dengan kelas-kelas tidak lewat daripada hari pertama sebelum kelas dijadual bermula.

 • Ijazah Tuition $ 145.00 / per Kredit
 • Masters Tuition $ 184.00 / per Kredit
 • Kedoktoran Tuition $ 217.00 / per Kredit

Semua kursus ijazah 3 kredit setiap dan kos tuisyen jumlah setiap kursus adalah $ 435. Semua tetapi salah satu daripada kursus peringkat master 3 kredit setiap dan kos tuisyen jumlah setiap kursus adalah $ 552. Kebanyakan kursus peringkat kedoktoran adalah 3 kredit masing-masing dan jumlah tuisyen setiap 3 kursus kredit adalah $ 651. Walau bagaimanapun, terdapat empat kursus bengkel kedoktoran 1 ½ kredit dan kos bagi setiap kursus-kursus ini ialah $ 325.50.

 • Anggaran Jumlah Program Associate Kos ialah $ 8,775 ($ 25 yuran perpustakaan, $ 8,700 tuisyen (60 kredit), dan $ 50 yuran graduan) US.
 • Anggaran Kos Jumlah Program Ijazah Sarjana Muda adalah $ 17.475 ($ 25 yuran perpustakaan, $ 17,400 tuisyen (120 kredit), dan $ 50 yuran graduan) US.
 • Program Kos Anggaran Jumlah Sarjana adalah $ 6883 ($ 25 yuran perpustakaan, $ 6808 tuisyen (37 kredit), dan $ 50 yuran graduan) US.
 • Anggaran Kos Jumlah Program Kedoktoran adalah $ 13.387 AS ($ 100 Bayaran Perpustakaan, $ 13,237 Tuisyen (61 kredit), & $ 50 Bayaran Pengijazahan).

buku teks Grant

Undang-E-book disediakan kepada pelajar untuk paling kursus percuma melalui pihak Universiti Apolos Buku Teks Grant. Buku Teks Grant meliputi kos buku teks e-book.

yuran

Bayaran dan caj-caj berikut adalah kos yang pelajar boleh menanggung melebihi kos tuisyen asas untuk program ijazah tertentu. Bayaran dikenakan bayaran apabila perkhidmatan diberikan.

 • Penilaian Transkrip Antarabangsa $ 250.00 Yuran Perpustakaan Apolos $ 25.00 One Time Apolos Bayaran Library (Doktor Falsafah) $ 100.00 Yuran Pendaftaran (20% daripada Yuran Pengajian) $ 200.00 maksimum (Lihat Yuran Pendaftaran di Katalog) Challenge Exam $ 250.00 Bayaran Pendaftaran Lewat $ 25.00 Bayaran Pengijazahan $ 50.00 Bayaran Transkrip tambahan $ 10.00 Bank Bayaran Wire (masuk atau keluar) $ 25.00 Perubahan Yuran Program $ 50.00 Kursus Bayaran Extension (2 Minggu) $ 50.00 Cuti Bayaran Ketiadaan $ 50.00 Semak Dikembalikan bayaran $ 25.00 * Menunjukkan yuran yang tidak boleh dikembalikan
This school offers programs in:
 • English

Lihat Online DBA » Lihat Online MBA » Lihat Online BSc » Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana » Lihat Associate of Applied Science »

Video

A welcome message

Why Apollos?