Baca keterangan rasmi

Anna Maria College ialah, bersama-pendidikan institusi swasta yang ditubuhkan pada tahun 1946 oleh Sisters of Saint Anne. Dengan pendaftaran tahunan 1,500 pelajar, Kolej berbangga dengan menyediakan berasaskan nilai, perkhidmatan berfokuskan pendidikan seni liberal. AMC telah berkembang untuk menawarkan pelbagai jurusan ijazah, dan juga banyak program siswazah dan sijil, kedua-dua tanah dan dalam talian. Kecil nisbah pelajar-fakulti membolehkan satu pengalaman pembelajaran yang sangat peribadi, manakala kelas dan kampus saiz sederhana membolehkan penglibatan pelajar yang optimum. Kolej ini menawarkan 13 Bahagian III NCAA program sukan untuk lelaki dan wanita. Kampus AMC ini terletak hanya beberapa minit dari Worcester, MA 192 ekar di Paxton.

Pelajar di Anna Maria College menerima secara profesional berfokuskan, seni liberal pendidikan selaras dengan identiti dan nilai Katolik Kolej.

AMC membezakan dirinya melalui pendidikan berorientasikan kerjaya seni liberal, fakulti boleh diakses dan responsif, saiz kelas yang kecil, dan pelbagai aktiviti kokurikulum termasuk Bahagian III olahraga. Jurusan yang popular adalah keadilan jenayah, sains kebakaran, terapi muzik, kejururawatan, kerja sosial dan pengurusan sukan.

AMC menawarkan Program Kepujian, serta pelbagai dan unik peluang belajar di luar negara. Anna Maria College juga merupakan ahli Konsortium Pendidikan Tinggi Pusat Massachusetts, sekumpulan 12 kolej yang membolehkan pelajar untuk menyeberangi daftar tanpa sebarang kos tambahan.

Misi & Nilai Anna Maria College, sebuah institusi Katolik pengajian tinggi, mengiktiraf tanggungjawab untuk berkhidmat kepada masyarakat yang segera, Komanwel Massachusetts, negara dan dunia melalui penyediaan pendidikan, pemeliharaan pembelajaran, dan penajaan penyelidikannya.

Berakar umbi dalam tradisi Roman Katolik pengajian tinggi, Anna Maria College dikekalkan dan dikendalikan selaras dengan nilai-nilai tradisi Yahudi-Kristian dan selaras dengan cita-cita foundresses, maka Sisters of Saint Anne. Ini cita-cita, yang mencerminkan pembangunan daripada jumlah makhluk manusia, juga termasuk meningkatkan akses kepada pendidikan berkualiti, inovasi pendidikan dan menghormati kemahiran praktikal.

Secara khusus, Anna Maria College melihat misi untuk menjadi usaha mewujudkan dalam pelajarnya penglibatan intelektual, penyediaan kerjaya, kesedaran sosial, dedikasi kepada keadilan dan keamanan, sensitiviti agama dan moral, dan gaya hidup yang mampu mengekalkan ini dalam kira-kira.

Di samping itu, College komited untuk memupuk pembangunan rasa hormat terhadap diri sendiri dan untuk orang lain, dan juga rasa tanggungjawab kepada masyarakat dan dunia.

Untuk melaksanakan misi ini, Kolej menawarkan program mengintegrasikan pendidikan seni liberal dan penyediaan kerjaya kuat mahasiswa itu. Untuk pelajar-pelajar siswazah, maka College menawarkan pendidikan memupuk piawaian yang tinggi bagi pembangunan peribadi dan pencapaian profesional, dan juga rasa matang tanggungjawab.

Dalam memenuhi peranannya sebagai sebuah institusi pengajian tinggi, Anna Maria College tidak mendiskriminasi atas dasar mana-mana kategori yang dilindungi secara perundangan dalam pentadbiran dasar-dasar pendidikan, kemasukan dasar, biasiswa, program pinjaman, dan lain-lain program Kolej ditadbir.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Anna Maria College

Industrial / Psikologi Organisasi (I / O Psikologi) adalah kawasan kerjaya yang paling pesat berkembang seperti yang dilaporkan oleh Jabatan Buruh AS. Antara 2012 dan 202 ... [+]

Industrial / Psikologi Organisasi (I / O Psikologi) adalah kawasan kerjaya yang paling pesat berkembang seperti yang dilaporkan oleh Jabatan Buruh AS. Antara 2012 dan 2022, pekerjaan dalam bidang ini dijangka meningkat sebanyak 53%. Gaji permulaan bagi perunding peringkat sarjana pada tahun 2012 adalah $ 65,000. Gaji tahunan median adalah $ 80,000.

Apakah Psikologi Organisasi Industrial?

(IO) psikologi Industrial-organisasi adalah kajian saintifik dari tempat kerja. Ketegasan dan kaedah psikologi digunakan untuk isu-isu yang relevan kritikal kepada perniagaan, termasuk pengurusan bakat, bimbingan, penilaian, pemilihan, latihan, pembangunan organisasi, prestasi, dan keseimbangan kerja dan kehidupan.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
September 2019
Sepenuh masa
18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anna Maria College

Program ini menawarkan pelbagai pelbagai kursus bertujuan untuk melengkapkan pelajar untuk berfungsi dalam pelbagai agensi-agensi kesihatan mental. Ia tidak bertujuan unt ... [+]

Program ini menawarkan pelbagai pelbagai kursus bertujuan untuk melengkapkan pelajar untuk berfungsi dalam pelbagai agensi-agensi kesihatan mental. Ia tidak bertujuan untuk individu yang fokus kerjaya adalah kaunseling pendidikan dalam tetapan sekolah, juga tidak program ini membawa kepada pelesenan. Twelve kursus tiga (3) jam semester setiap dikehendaki untuk ijazah. Ini termasuklah kursus sembilan kawasan (9) yang diperlukan, tiga (3) kursus elektif daripada sama ada pendidikan atau psikologi. keperluan A akan diketepikan hanya jika calon itu telah menyiapkan kerja kursus setara di kawasan itu. Pemeriksaan menyeluruh bertulis diperlukan pada selesai program.

Keperluan Ijazah

12-kursus (36 kredit) The praktikum 3 kredit, yang diperlukan, adalah sebahagian daripada urutan 12 hidangan.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anna Maria College

Anna Maria College mengakui bahawa profesional keadilan jenayah menghadapi cabaran yang semakin meningkat yang memerlukan pengetahuan dan penghayatan masyarakat majmuk ki ... [+]

Anna Maria College mengakui bahawa profesional keadilan jenayah menghadapi cabaran yang semakin meningkat yang memerlukan pengetahuan dan penghayatan masyarakat majmuk kita. Selama bertahun-tahun program keadilan jenayah Anna Maria College telah berubah dengan tempat kejadian kebangsaan, menyumbang dan hidup dalam beberapa tahap akademik tertinggi di lapangan. Seperti bidang keadilan jenayah telah berkembang dan berkembang, begitu juga program-program kami, yang terus berdiri sebagai model untuk perubahan akademik dan kecemerlangan. Kerjasama dan perkongsian telah membenarkan program untuk memberi pendidikan dan kepimpinan di luar dinding bilik darjah tradisional. Penekanan kepada penglibatan intelektual, penyediaan kerjaya, kesedaran sosial, dan dedikasi kepada keamanan dan keadilan ialah satu asas bagi program-program kami. Fakulti ini membawa spektrum pencapaian pendidikan dan pengalaman profesional ke kelas. Fakulti dan pelajar datang bersama-sama sebagai satu komuniti cendekiawan dan pelajar untuk memperoleh pengetahuan dalam bidang yang sentiasa berubah dan untuk meneroka sempadan ilmu melalui penyelidikan dan pemikiran analitikal. Anna Maria College berpendidikan profesional keadilan jenayah mempunyai komitmen kepada profesionalisme dan kecemerlangan, dan sedar akan tanggungjawab mereka kepada masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat Worcester
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anna Maria College

Salah satu program sulung kepekatan di Anna Maria College, yang diasaskan pada tahun 1946, adalah program Pendidikan. Anna Maria College telah menawarkan program persedia ... [+]

Salah satu program sulung kepekatan di Anna Maria College, yang diasaskan pada tahun 1946, adalah program Pendidikan. Anna Maria College telah menawarkan program persediaan pendidik yang diluluskan oleh Jabatan Elementary and Secondary Education (Dese) sejak tahun 1982. Program-program ini selaras dengan misi Kolej memupuk penglibatan intelektual, penyediaan kerjaya, kesedaran sosial, dedikasi kepada keadilan dan keamanan, sensitiviti agama dan moral, dan gaya hidup yang mampu mengekalkan ini dalam kira-kira. Program-program pendidikan, komited untuk memupuk pembangunan rasa hormat kepada diri sendiri dan untuk orang lain, dan rasa tanggungjawab kepada masyarakat dan dunia.

Rakan-rakan dalam Pendidikan ... [-]
Amerika Syarikat Worcester
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu