Baca keterangan rasmi

Di Andrew Jackson University , inilah yang telah berlaku sejak hari pertama. Apabila Robert Norris memulakan Universiti pada tahun 1994, beliau mempunyai impian untuk mewujudkan program pendidikan yang boleh diakses dan berpatutan. Pada masa-masa awal, Robert berbangga dengan motto itu - "Kami menyampaikan pendidikan berkualiti kepada pintu depan anda."

Sejak hari pertama, tumpuan kami adalah pada pelajar kami, dan kami telah berkembang dengan mereka. Pada tahun 1994 internet masih dalam tahap awal, dan pendidikan jarak jauh disampaikan melalui kertas seperti yang telah dilakukan selama seratus tahun. Hari ini, teknologi telah mengambil alih pendidikan jarak jauh. Kursus kami adalah fleksibel dan boleh diambil bila-bila masa dan di mana sahaja. Pelajar kita mempunyai kebebasan untuk menyelesaikan kursus mereka apabila sesuai dengan kehidupan mereka. Untuk membantu mereka, fakulti kami mempunyai kebebasan yang sama - untuk mengajar pelajar kami bila-bila masa dan di mana sahaja.

Pada 2008 kami meraikan tahun ke-15 kami dan ke-10 kami sebagai institusi yang diiktiraf. Kami telah meninggalkan impian Robert ke sebuah sekolah dengan tiga kolej bernama dan program sebelas darjah.

Di Andrew Jackson University , pendidikan sepenuhnya mudah alih. Ia benar-benar boleh dibawa ke mana-mana, dan pelajar kita mendapat apa yang mereka perlukan, pergi ke mana mereka mahu pergi!

Misi

Misi Andrew Jackson University adalah menyediakan pendidikan yang berkualiti tinggi dengan kos yang berpatutan kepada orang dewasa yang bekerja mencari kemajuan kerjaya dan pengalaman hidup yang lebih memuaskan. Misi ini disokong oleh pembangunan Kolej di dalam Universiti yang bukan sahaja memenuhi keperluan penduduk umum, tetapi juga menangani keperluan pembelajaran profesion khusus yang kurang mendapat perhatian oleh akademik arus perdana.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Andrew Jackson University

Sarjana Pentadbiran Awam adalah program ijazah profesional yang menarik kepimpinan perancangan atau kerjaya pengurusan di persekutuan, negeri, atau kerajaan tempatan, ser ... [+]

Program sarjana yang ditawarkan di Universiti Andrew Jackson direka untuk siswazah kolej yang kini memegang atau bercita-cita untuk memegang jawatan peringkat peringkat atau eksekutif. Mereka adalah orang yang ingin memajukan dan memperkayakan kerjaya bukan akademik mereka dengan penyediaan profesional yang lebih dalam dan lebih teliti dalam bidang pilihan mereka.

Ijazah sarjana yang ditawarkan di Andrew Jackson University memberikan pelajar dengan pengetahuan yang menyeluruh mengenai bidang tertentu dan penguasaan kaedah-kaedah biasiswa produktif. Untuk membantu mencapai Misi dan Tujuan Universiti, program ijazah memberi tumpuan kepada kriteria berikut:

Setiap program ijazah pertama mengajar pelajar bagaimana untuk belajar dengan berkesan dan mengintegrasikan pengetahuan supaya mereka dapat lebih cekap memulakan pengajian mereka. Proses ini membantu mempromosikan disiplin diri, penilaian diri, dan kepercayaan diri. Setiap program ijazah ditadbir oleh pasukan pengajar fakulti yang akan membimbing, mengajar, dan memberi motivasi kepada pelajar. Peningkatan keyakinan dan rasa lebih tinggi dari pelajar harga diri diperkuat menerusi interaksi biasa ini. Setiap program ijazah dibina di sekitar kurikulum yang mantap dan sesuai yang mencerminkan pengetahuan dan aplikasi semasa dan memerlukan pelajar untuk membangunkan kemahiran maju yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya yang berjaya. Setiap program ijazah mempromosikan biasiswa melalui kajian teks semasa dan bacaan peringkat tinggi. Pelajar akan berpeluang mempelajari konsep pusat dan kemudian menganalisis dan menerapkan prinsip-prinsip ini melalui projek, kertas kerja, kajian kes, dan latihan yang menarik kepada situasi praktikal. Aplikasi dunia nyata ini mendorong pelajar untuk menerapkan apa yang telah mereka pelajari untuk menyokong orang lain dalam keluarga, pekerjaan, dan tetapan komuniti. Setiap program ijazah mengajar pelajar untuk menyoal,... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu