Andrew Jackson University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Andrew Jackson University , inilah yang telah berlaku sejak hari pertama. Apabila Robert Norris memulakan Universiti pada tahun 1994, beliau mempunyai impian untuk mewujudkan program pendidikan yang boleh diakses dan berpatutan. Pada masa-masa awal, Robert berbangga dengan motto itu - "Kami menyampaikan pendidikan berkualiti kepada pintu depan anda."

Sejak hari pertama, tumpuan kami adalah pada pelajar kami, dan kami telah berkembang dengan mereka. Pada tahun 1994 internet masih dalam tahap awal, dan pendidikan jarak jauh disampaikan melalui kertas seperti yang telah dilakukan selama seratus tahun. Hari ini, teknologi telah mengambil alih pendidikan jarak jauh. Kursus kami adalah fleksibel dan boleh diambil bila-bila masa dan di mana sahaja. Pelajar kita mempunyai kebebasan untuk menyelesaikan kursus mereka apabila sesuai dengan kehidupan mereka. Untuk membantu mereka, fakulti kami mempunyai kebebasan yang sama - untuk mengajar pelajar kami bila-bila masa dan di mana sahaja.

Pada 2008 kami meraikan tahun ke-15 kami dan ke-10 kami sebagai institusi yang diiktiraf. Kami telah meninggalkan impian Robert ke sebuah sekolah dengan tiga kolej bernama dan program sebelas darjah.

Di Andrew Jackson University , pendidikan sepenuhnya mudah alih. Ia benar-benar boleh dibawa ke mana-mana, dan pelajar kita mendapat apa yang mereka perlukan, pergi ke mana mereka mahu pergi!

Misi

Misi Andrew Jackson University adalah menyediakan pendidikan yang berkualiti tinggi dengan kos yang berpatutan kepada orang dewasa yang bekerja mencari kemajuan kerjaya dan pengalaman hidup yang lebih memuaskan. Misi ini disokong oleh pembangunan Kolej di dalam Universiti yang bukan sahaja memenuhi keperluan penduduk umum, tetapi juga menangani keperluan pembelajaran profesion khusus yang kurang mendapat perhatian oleh akademik arus perdana.

Lokasi

Birmingham

Alamat
2919 John Hawkins Parkway
35244 Birmingham, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program