Anaheim University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University Anaheim ialah institusi talian perintis pengajian tinggi ditubuhkan pada tahun 1996 dengan pejabat pentadbiran yang terletak di Anaheim, California. University Anaheim yang diiktiraf oleh Jarak Pendidikan Suruhanjaya Accrediting (Deac). Yang UNIVERSITI, Melalui talian persekitaran pembelajaran muka-ke-muka state-of-the-art, memberi peluang kepada pelajar di seluruh dunia untuk berinteraksi dengan ahli-ahli yang paling terkenal dalam bidang masing-masing yang membolehkan mereka untuk kedua-dua melanjutkan pengetahuan mereka dan memajukan kemahiran profesional mereka dalam mesra pengguna dan persekitaran interaktif. University Anaheim menawarkan talian program dalam pendidikan bahasa Inggeris guru, pentadbiran perniagaan, perniagaan antarabangsa, pengurusan mampan, keusahawanan dan pembikinan filem.

University Anaheim komited kepada moto, "Pelajar Pertama, Always." Anda dan minat anda yang terbaik adalah kebimbangan pertama kami. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar di seluruh dunia dengan peluang untuk menerima pendidikan yang berkualiti tinggi dan pada masa yang sama memajukan kerjaya mereka. tuisyen berpatutan membolehkan pelajar membayar kursus dengan kursus kerana mereka pergi melalui program ini, membolehkan yang lulus tanpa apa-apa hutang atau pelajar pinjaman.

Misi

University Anaheim telah ditubuhkan sebagai sebuah institusi yang unik, inovatif dan mampan pengajian tinggi untuk memenuhi keperluan pendidikan sesuatu badan pelajar yang pelbagai dan global melalui program akademik yang berkualiti tinggi. Khusus kepada falsafah berpusatkan pelajar, Anaheim University menjadikan pendidikan tinggi kepada pelajar yang layak di seluruh dunia melalui kedua-dua kajian dalam talian dan di kampus.

Objektif University Anaheim

Mengambil kesempatan daripada peluang yang ada melalui terbaru inovasi teknologi, Universiti Anaheim telah direka untuk menjadi satu badan dunia dengan perspektif pelbagai budaya dengan program yang direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang pelbagai. Untuk mencapai ini, Anaheim Universiti mempunyai objektif seperti berikut:

  • Kecemerlangan pengajaran akademik melalui bimbingan dan kepakaran fakulti yang berdedikasi
  • Penggunaan teknologi baru dan boleh dipercayai
  • Penggunaan sumber pembelajaran berasaskan teknologi
  • Memenuhi keperluan pendidikan pelajar dengan menawarkan program pengajaran sebaliknya tidak ada kepada pelajar-pelajar kerana akses kos, jadual kerja, atau
  • Penyediaan persekitaran pembelajaran di mana pelajar boleh mengambil peranan aktif dalam proses pembelajaran mereka
  • Sokongan persekitaran akademik di mana ahli-ahli fakulti dapat menyampaikan program-program pendidikan yang berkualiti tinggi
  • kursus dan program tetap penilaian dan penilaian untuk memastikan kualiti kurikulum

Lokasi

USA Online

Alamat
1240 S. State College Blvd.
92806-5150 USA Online, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami