American Sentinel University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

American Sentinel University wujud untuk membolehkan pelajar kami mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka. Program ijazah dalam talian kami yang berkualiti tinggi telah direka supaya pelajar kami dapat memaksimumkan Pulangan Belajar mereka.

Pendekatan pendidikan Amerika Sentinel disokong oleh pemimpin tertinggi dalam pendidikan tinggi di Amerika Utara. American Sentinel diasaskan sebagai Syarikat Teknologi Universiti Vanderbilt oleh pemimpin akademik dan perniagaan yang diakui secara nasional, termasuk Joe B. Wyatt, Canselor Emeritus dari Vanderbilt University dan Dr. Richard W. Oliver, Ketua Pegawai Eksekutif American Sentinel University (pengarang beberapa buku pengurusan, bekas VP Marketing untuk Nortel, seorang profesor yang memenangi anugerah di Universiti Vanderbilt).

Fakta pantas

  • Ditubuhkan pada tahun 1988 (American College of Computer
  • Lebih 15 program ijazah dalam talian tanpa keperluan residensi
  • 1,200 pelajar
  • 1,400 alumni
  • 40 fakulti penuh dan tambahan (lebih 60% dengan PhD)
  • 35 pentadbir akademik dan kakitangan
  • Pejabat: Denver, CO, dan Birmingham, AL
  • Bertauliah: Pendidikan Jarak Jauh
  • Kepuasan Pelajar: purata lebih daripada 90% merentasi program

Kenyataan Misi

Misi American Sentinel University adalah untuk menyediakan program ijazah dan inovatif yang berkualiti tinggi dan inovatif yang membolehkan pelajar membangunkan pemikiran kritis, membuat keputusan, dan kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk meningkatkan kehidupan peribadi mereka dan karier mereka dalam industri baru muncul dan berkembang pantas sektor ekonomi global.

Penyataan Visi

Diiktiraf sebagai peneraju dunia dalam menyediakan pendidikan yang berkualiti, maju dan maju untuk para pelajar / profesional yang bermotivasi, bukan tradisional yang bertujuan untuk menerajui industri baru atau sektor pasaran yang semakin meningkat dalam ekonomi global.


Memberi tahap akses baru kepada pelajar termotivasi dan bukan tradisional yang sebelum ini tidak mempunyai peluang untuk gelaran profesional yang lebih maju atas sebab masa, wang, atau geografi.


Penggunaan teknologi inovatif yang mewujudkan piawaian baru dalam penilaian dan pencapaian kecemerlangan akademik.


Memahami dan memenuhi keperluan pelajar, komuniti dan komponen lain yang berubah


Mewujudkan kecemerlangan dalam perkhidmatan pelajar dan konstituen.

Lokasi

Birmingham

Alamat
American Sentinel University
2101 Magnolia Avenue, Suite 200

35205 Birmingham, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami