Baca keterangan rasmi

Yang Institut Filem Amerika adalah janji Amerika untuk mengekalkan warisan video gambar, untuk menghormati artis dan kerja mereka dan mendidik generasi akan datang tukang cerita. Sebagai sebuah organisasi seni pendidikan bukan keuntungan, AFI menyediakan kepimpinan dalam filem dan televisyen dan didedikasikan kepada inisiatif yang melibatkan masa lalu, masa kini dan masa depan seni imej bergerak. The AFI Arkib dan juga Katalog AFI daripada Filem Cereka memelihara warisan warisan filem Amerika untuk generasi akan datangYang terdiri daripada rakaman jarang berlaku dari seluruh sejarah imej bergerak dan menyusun rekod berwibawa 100 tahun pertama filem Amerika.

AFI penghormatan filem dan televisyen artis dan kerja mereka dengan menganjurkan pelbagai program tahunan dan acara-acara khas, termasuk Anugerah Pencapaian AFI Life DAN ANUGERAH AFI. Anugerah Pencapaian AFI Life kekal penghormatan tertinggi untuk kerjaya dalam filem dan menunjukkan kuasa yang besar dan seni filem. AFI ANUGERAH, Institut ke-21 filem abad dan televisyen almanak, meraikan filem paling cemerlang dan program televisyen tahun ini dan pasukan kreatif di belakang mereka dalam suasana yang tidak kompetitif. AFI memuji pembuat filem dan peminat filem sama dengan pameran filem sepanjang tahun; AFI DOCS, Membentangkan lima hari dokumentari antarabangsa dan satu-satunya perayaan di Amerika Syarikat khusus untuk tayangan dan acara-acara yang menghubungkan penonton, pembuat filem dan pemimpin dasar di Washington, DC; yang Teater Perak AFI dan Pusat Kebudayaan menawarkan program sepanjang tahun di kawasan Washington, DC; AFI FEST disampaikan oleh Audi, pameran Institut untuk yang terbaik filem festival tahun ini dan peluang kepada pembikin filem tuan dan artis baru muncul untuk datang bersama-sama dengan penonton di tengah-tengah Hollywood. AFI FEST adalah satu-satunya perayaan kedudukannya yang bebas kepada orang ramai. AFI'S ketara 100 TAHUN ... 100 senarai MOVIES memperkenalkan semula filem klasik Amerika kepada berjuta-juta pencinta filem di seluruh dunia.

AFI mendidik generasi akan datang tukang cerita di AFI Conservatory, Yang telah secara konsisten sebagai salah satu sekolah filem yang terbaik di dunia. alumni The Conservatory ini kerjasama, hands-on persekitaran pengeluaran dengan penekanan kepada bercerita boasts terkenal termasuk Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick dan banyak, banyak lagi. AFI Conservatory menawarkan Master dua tahun Muda Seni Halus dalam enam disiplin: Sinematografi, Mengarahkan, Editing, Melahirkan, Design Pengeluaran dan Screenwriting.

Lembaga berprestij Pemegang Amanah yang dipengerusikan oleh Sir Howard Stringer, dan Lembaga Pengarah yang dipengerusikan oleh Bob Daly, bersama-sama dengan Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Bob Gazzale, terdiri daripada tokoh-tokoh utama dari hiburan, perniagaan dan komuniti akademik yang membimbing AFI. Sebagai sebuah organisasi pendidikan bukan keuntungan, bergantung kepada sokongan kewangan yang murah hati daripada bergerak peminat seni imej seperti anda untuk menyediakan dana untuk program dan inisiatifnya. menjadi AFI ahli hari ini dan memainkan peranan anda dalam memelihara serta membuat sejarah filem Amerika.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

American Film Institute

Membangunkan pengetahuan yang mendalam mengenai semua aspek pengeluaran kreatif dan fizikal, Melahirkan Fellows lulus dengan kebolehan untuk berfikir secara kreatif dan m ... [+]

Membangunkan pengetahuan yang mendalam mengenai semua aspek pengeluaran kreatif dan fizikal, Melahirkan Fellows lulus dengan kebolehan untuk berfikir secara kreatif dan memimpin dengan keyakinan dan kuasa.

Fellows tahun pertama menghasilkan tiga projek naratif dengan kerjasama Fellow dari bidang yang lain. Mereka yang mengambil bahagian dengan pasukan mereka dalam kedua-dua mesyuarat kreatif dan pengeluaran, di mana projek-projek individu mereka dibincangkan dan maju. Melahirkan Fellows juga menghadiri bengkel mingguan dan seminar di mana mereka belajar tentang peranan dan tanggungjawab pengeluar dalam proses pembikinan filem.

Pada tahun kedua, pengeluar pasukan dengan Fellows dalam disiplin lain untuk mewujudkan pengeluaran naratif tesis yang singkat. Selain itu, mereka dikehendaki untuk membangunkan filem atau projek televisyen sebagai satu komponen penting dalam portfolio tesis masing-masing. Melahirkan Fellows juga terlibat dalam beberapa siri bengkel dan seminar mengenai semua aspek menghasilkan keusahawanan kreatif.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American Film Institute

Program Editing direka sekitar aspek estetik, teknikal, dan kerjasama pasca produksi dengan fokus utama pada bercerita. Fellows membangunkan kemahiran untuk menjadi edito ... [+]

Program Editing direka sekitar aspek estetik, teknikal, dan kerjasama pasca produksi dengan fokus utama pada bercerita. Fellows membangunkan kemahiran untuk menjadi editor, penolong editor dan pengeluar pasca pengeluaran manakala bekerjasama dengan ahli-ahli pasukan yang lain.

Sony Pusat Seni Digital merupakan kemudahan pasca produksi state-of-the-art Avid berasaskan.

Pertama editor tahun kerja pada enam projek digital naratif - dengan arahan termasuk tidak hanya gambar dan kesan visual mengedit tetapi juga estetika reka bentuk bunyi - kerana mereka membuat dan campuran bunyi dengan Tools Pro stesen kerja audio.

tahun kedua editing Fellows bekerjasama dalam dua projek digital filem atau definisi tinggi, mengambil mereka melalui proses pasca-pengeluaran yang lengkap, mereplikasi studio atau pengeluaran bebas dan membangunkan hubungan profesional dengan vendor di luar.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American Film Institute

Menarik artis dari seni bina, reka bentuk dalaman, reka bentuk yang indah, seni teater dan bidang-bidang lain yang berkaitan, kurikulum Design Production memberi tumpuan ... [+]

Menarik artis dari seni bina, reka bentuk dalaman, reka bentuk yang indah, seni teater dan bidang-bidang lain yang berkaitan, kurikulum Design Production memberi tumpuan kepada proses kreatif secara visual dan fizikal membangunkan persekitaran yang menjadi komponen penting dalam proses bercerita. Designers pengeluaran mesti mempunyai pemahaman yang berminat cerita untuk mewujudkan sebuah dunia yang boleh dipercayai dan realistik pada skrin.

Fellows tahun pertama bekerjasama dalam sekurang-kurangnya tiga projek naratif yang dihasilkan, belajar untuk mengubah reka bentuk menjadi kenyataan pada soundstage atau lokasi, di samping mematuhi belanjawan terhad. Fellows membangunkan kemahiran reka bentuk melalui kelas-kelas, bengkel dan pembinaan set praktikal, memberi tumpuan tahun pertama pada kaedah reka bentuk tradisional untuk menyatakan idea-idea mereka. alat reka bentuk digital dan teknik adalah penting kepada kurikulum dan menjadi tumpuan tahun kedua.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu