American Consortium of Universities (INTERLINK)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The American Konsortium Universiti (ACU) adalah sekumpulan institusi yang diiktiraf pengajian tinggi dengan program-program dan ciri-ciri unggul. Ahli-ahlinya memenuhi keperluan pendidikan ribu pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Skop menawarkan ACU adalah berbeza-beza, dan meluas, dari darjah bersekutu kepada program kedoktoran dalam pelbagai bidang, termasuk maju sains, kejuruteraan dan teknologi, dan program-program yang pelbagai seperti perakaunan, kejuruteraan, undang-undang, pentadbiran perniagaan, tekstil, pemakanan dan perubatan sukan.

ACU bukan sahaja mengenai program akademik yang kukuh. Pelajar antarabangsa berkembang di institusi komited untuk pendidikan antarabangsa, seperti yang dibuktikan oleh sumber - manusia, kemudahan, perkhidmatan sokongan, dan lain-lain- mereka menumpukan kepadanya. Komitmen itu berpunca daripada misi, bukan sahaja untuk membantu pelajar antarabangsa cemerlang pelajaran, tetapi untuk mendapatkan sumbangan mereka untuk memperkayakan persekitaran akademik dan pembelajaran untuk pelajar Amerika. Ia juga datang daripada program institusi ACU untuk menghantar pelajar Amerika ke negara-negara lain untuk belajar; pembelajaran budaya mereka membawa mereka untuk menjadi warga global yang lebih baik dan rakan-rakan pelajar dengan pelajar-pelajar antarabangsa apabila mereka kembali.

The American Konsortium Universiti (ACU) memudahkan kemasukan pelajar antarabangsa untuk menamatkan pengajian dan program ijazah pertama di institusi anggota, yang menawarkan pelbagai program dan perkhidmatan akademik yang cemerlang. Bantuan kepada pelajar dalam mencapai kefasihan dalam bahasa Inggeris dan menyesuaikan diri dengan persekitaran akademik dan budaya baru diberikan oleh pusat-pusat INTERLINK pada setiap kampus.

LOKASI ACU

AHLI

Universiti Valparaiso

Valparaiso University (Valpo) adalah sebuah universiti swasta 4,500 pelajar Amerika dan antarabangsa dari Amerika Syarikat dan 40 negara di seluruh dunia. Konsisten disenaraikan sebagai salah satu universiti terbaik Midwest, Valpo tersenarai antara universiti-universiti di Amerika Syarikat yang menawarkan nilai yang terbaik untuk harga. Valpo telah mempunyai tradisi yang panjang dan berbangga dengan pelajar antarabangsa menyambut semua tradisi budaya dan latar belakang. Bertujuan untuk memupuk pendidikan antarabangsa benar untuk pelajar dan fakulti, universiti itu menawarkan program-program yang melibatkan pelajar dan fakulti dalam dialog silang budaya, pertukaran budaya, belajar di luar negara dan perkhidmatan-pembelajaran peluang. Valpo terletak hanya satu jam dari Chicago dengan cara yang selamat, bandar mesra 31,000.

The University of North Carolina di Greensboro

The University of North Carolina di Greensboro (UNCG) yang mencabar, menyokong, dan masyarakat yang terlibat yang berdiri selain dari universiti lain kerana nilai yang dikongsi bersama dengan "Adakah sesuatu yang lebih besar sama sekali." Kami menentukan kecemerlangan bukan sahaja oleh orang yang kita menarik dan tahap pencapaian yang tinggi mereka mengejar tetapi juga oleh sumbangan bermakna yang mereka buat. Dengan keyakinan untuk memberi kuasa kepada semua, kami telah mencipta persekitaran yang unik kerjasama dan keterangkuman yang bahan api rasa ingin tahu dan semangat. masyarakat yang pelbagai kami menyertai bersama-sama dengan pemahaman bahawa apa yang penting di luar pengajaran di dalam kelas adalah bagaimana ia dibawa ke hadapan untuk membuat perubahan dalam kerjaya dan masyarakat kita.

Mengintegrasikan pengalaman dan perspektif budaya dan antarabangsa ke dalam pengalaman pembelajaran setiap pelajar, UNCG merupakan sebuah universiti global di mana orang mana-mana kaum atau etnik pengenalan, umur, atau latar belakang boleh mencapai penghargaan maklumat budaya mereka sendiri dan berbeza. Ia adalah komuniti pelajar terlibat secara aktif, fakulti, kakitangan dan alumni berasaskan dialog terbuka, tanggungjawab bersama, dan menghormati sumbangan berbeza setiap ahli.

Universiti St. Ambrose

St. Ambrose University (SAU) adalah bertauliah, universiti komprehensif, terkenal dengan komitmen untuk kecemerlangan akademik, seni liberal, keadilan sosial, dan perkhidmatan. Diberi nilai di kalangan universiti serantau atas, SAU menawarkan lebih daripada 70 bidang pengajian yang membawa kepada sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran. Kawasan yang paling biasa pengajian ijazah untuk pelajar antarabangsa terletak Kejuruteraan, Sains Komputer, Perniagaan, dan Pengurusan. Pada peringkat siswazah, program-program dengan pendaftaran antarabangsa yang tinggi adalah Sarjana Perakaunan, Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Ijazah Sarjana Sains Pengurusan Teknologi Maklumat.

Universiti Negeri Indiana

Indiana State University (ISU), sebuah awam kedoktoran universiti penyelidikan menawarkan sarjana muda dan ijazah sarjana dalam lebih daripada 100 jurusan, menyediakan peluang pendidikan yang cemerlang kepada pelajar, meningkatkan kualiti hidup dengan menyebarkan pengetahuan melalui pengajaran dan penyelidikan, dan menggalakkan program kreatif dan ilmiah.

Universiti Negeri Montana

Montana State University terletak di salah satu tetapan kolej paling hebat di AS. Ia menawarkan semua kelebihan universiti yang lebih besar dengan masyarakat mesra kampus yang lebih kecil. Ditubuhkan sebagai, orang ramai institusi tanah-geran yang komprehensif pada tahun 1893, MSU adalah antara 50 universiti paling berteknologi maju di dunia. Pelajar 16,440 itu, 722 adalah antarabangsa dari 75 buah negara yang berbeza. MSU pelajar rendah kepada nisbah fakulti dengan 19: 1 menjadikan profesor diakses dan menyediakan tangan-peluang pembelajaran. pelajar MSU boleh meneroka kepentingan mereka, mendapat perspektif baru, dan mendapatkan kelebihan profesional diperlukan untuk membina masa depan yang dinamik.

Universiti Seattle Pacific

Pelajar memilih Seattle Pacific University (SPU) untuk ahli akademik yang ketat, komuniti sokongan, lokasi Seattle cemerlang, dan visi untuk melibatkan budaya dan mengubah dunia. SPU merupakan sebuah universiti Kristian dengan lebih 4,000 pelajar siswazah dan sarjana muda dari 39 buah negara dan 45 negeri. graduan SPU terkenal dengan kecekapan dan watak, membawa perubahan positif dalam masyarakat di seluruh dunia.

INTERLINK Centers Bahasa

Kejayaan dalam permintaan dunia hari ini meningkat kecekapan silang budaya dan kemahiran komunikasi yang berkesan. Kefasihan dalam bahasa kedua, khususnya bahasa Inggeris adalah penting untuk pelajar antarabangsa dan ahli perniagaan. Untuk itu, INTERLINK menyediakan kurikulum yang unik, yang diilhamkan oleh teori-teori pembelajaran, penyelidikan dan aplikasi praktikal. Pengalaman INTERLINK membolehkan pelajar untuk mengambil bahagian secara aktif dalam tetapan bahasa, akademik, dan silang budaya yang pelbagai. keperluan individu dan kemajuan dipantau dengan teliti, dan sepanjang proses ini, pelajar menerima galakan, sokongan dan bantuan.

Terletak di kampus-kampus universiti top-kedudukan Amerika Syarikat, INTERLINK menawarkan pelajarnya akses penuh kepada semua yang semua dan banyak perkhidmatan akademik, termasuk bantuan dengan penerimaan bersyarat kepada institusi-institusi ini. Selain itu, pelajar boleh bertemu pelajar Amerika dan profesor, audit atau mengambil kelas untuk kredit, dan kehidupan kampus pengalaman universiti. Sepanjang penginapan pelajar, fakulti dan kakitangan yang berdedikasi membantu mereka dengan cabaran peribadi, budaya dan akademik mereka.

KEMASUKAN BERSYARAT

Akademik pelajar yang layak yang tidak mempunyai kecekapan yang diperlukan dalam bahasa Inggeris boleh diterima secara bersyarat kepada institusi anggota ACU jika mereka mendaftar di INTERLINK sebelum bermulanya pengajian akademik mereka. Selepas kejayaan program ini dan setelah memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan dalam surat kemasukan bersyarat awal institusi anggota ACU, mereka boleh diterima masuk sebagai pelajar biasa. Sesetengah universiti ahli ACU memerlukan para pelajar menyerahkan borang yang lengkap permohonan, transkrip rasmi daripada sekolah-sekolah yang dihadiri sebelum ini, dokumentasi pada kewangan, dan mungkin surat cadangan. universiti lain hanya perlu menyemak transkrip rasmi untuk membuat keputusan mengenai kebolehterimaan bersyarat pelajar. Dalam semua kes, salah satu syarat akan sama ada untuk mencapai TOEFL atau IELTS yang ditetapkan skor atau menamatkan program INTERLINK jayanya. Bantuan dalam memohon ke universiti disediakan secara percuma kepada semua pelajar INTERLINK.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA » Lihat MSc » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Kursus » Lihat Doktor Falsafah » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

MSc

Master sains dalam bidang ekonomi antarabangsa dan kewangan di universiti valparaiso

Campus Sepenuh masa 18  September 2018 Amerika Syarikat Valparaiso

Ijazah Sarjana Sains dalam bidang Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa (IEF) menyediakan pelajar dengan latihan teori dan analisis dalam aspek ekonomi, kewangan, budaya dan pengurusan perniagaan dan perdagangan global. Program 37 kredit dirancang untuk pelajar antarabangsa dan AS yang mahu meningkatkan kemahiran untuk mencadangkan strategi dan dasar berkesan untuk operasi pengurusan atasan dalam persekitaran perniagaan global yang kompleks. [+]

Yang Sarjana Sains dalam bidang Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa (IEF) menyediakan pelajar dengan latihan teori dan analisis dalam aspek ekonomi, kewangan, budaya dan pengurusan perniagaan dan perdagangan global. Program 37 kredit dirancang untuk pelajar antarabangsa dan AS yang mahu meningkatkan kemahiran untuk mencadangkan strategi dan dasar berkesan untuk operasi pengurusan atasan dalam persekitaran perniagaan global yang kompleks. Program yang boleh disiapkan dalam tempoh 18 bulan sepenuh masa kursus, memerlukan kajian dalam bidang kewangan, statistik, dan isu-isu ekonomi global. Siswazah dari program ijazah ini akan dalam kedudukan yang baik untuk bekerja di sektor keuntungan, bukan keuntungan, dan kerajaan.... [-]


Master sains dalam perdagangan antarabangsa & dasar di universiti valparaiso

Campus Sepenuh masa 15 - 18  September 2018 Amerika Syarikat Louisville

Yang Perdagangan Antarabangsa dan program Dasar (ICP) menyediakan latihan dalam aspek-aspek politik, undang-undang, budaya dan sosial dagang global, perniagaan dan ekonomi. Program 37-kredit, berbeza daripada ijazah MBA, direka khas untuk pelajar antarabangsa dan AS yang mahu memajukan kecekapan dan pemahaman dalam bidang yang berkaitan dengan hubungan antarabangsa, politik, perniagaan, undang-undang dan dasar. [+]

Yang Perdagangan Antarabangsa dan program Dasar (ICP) menyediakan latihan dalam aspek-aspek politik, undang-undang, budaya dan sosial dagang global, perniagaan dan ekonomi. Program 37-kredit, berbeza daripada ijazah MBA, direka khas untuk pelajar antarabangsa dan AS yang mahu memajukan kecekapan dan pemahaman dalam bidang yang berkaitan dengan hubungan antarabangsa, politik, perniagaan, undang-undang dan dasar. Program, biasanya siap dalam 15-18 bulan sekiranya pelajar bermula kursus pada musim gugur, terdiri daripada teras 25 kredit. Dari situ pelajar boleh meneruskan salah satu daripada beberapa pilihan, termasuk trek Commerce, trek Polisi, trek bukan khusus, dan / atau trek Tesis. Pelajar yang bukan penutur asli bahasa Inggeris boleh menambah Inggeris untuk Perniagaan untuk keperluan teras mereka. Sehingga 3 kredit elektif boleh diambil daripada kursus bahasa dalam bahasa bukan asli pelajar.... [-]


Contact
Alamat lokasi
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Alamat lokasi
Washington, District of Columbia, US
Alamat lokasi
Bozeman, Montana, US