Amberton University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Amberton University , sebuah institusi swasta yang menawarkan pelbagai program sarjana dan sarjana - yang mengkhusus dalam Pentadbiran Perniagaan, Kaunseling, Pembangunan Profesional, Sumber Manusia

Kini, kampus Amberton University terletak di tapak seluas lima hektar. Kemudahan ini adalah kompleks pejabat 60,000 kaki persegi yang direka untuk menyediakan persekitaran yang selamat dan profesional yang sesuai untuk pembelajaran dewasa. Bagi mereka yang memilih kelas jarak jauh, Amberton menawarkan kursus jarak jauh yang membawa kepada kedua-dua sarjana muda dan sarjana.

Amberton University direka khusus untuk dewasa, dewasa bekerja yang bertujuan mendapat manfaat daripada kekayaan pengalaman pendidikan yang berkaitan. Orang dewasa yang menghadiri Amberton University akan mendapati suasana yang serupa dengan sekolah profesional seperti undang-undang, perubatan, kejuruteraan. Di Amberton University , pelajar ini terdedah kepada kumpulan orang dewasa yang bergaji yang berkongsi minat dan idea. Hasrat Amberton University adalah untuk membekalkan pelajar dengan pengetahuan, alat dan watak praktikal yang diperlukan untuk menangani dengan berkesan situasi dan cabaran yang akan berlaku. Pendek kata, Amberton University mendidik untuk pembelajaran sepanjang hayat.

Lokasi

Garland

Alamat
1700 Eastgate Drive
75041 Garland, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami