Baca keterangan rasmi

Fakta Pantas Mengenai Adelphi University

Nombor kami menceritakan kisah menarik para pelajar kami dan kejayaan mereka.

DEMOGRAPHICS STUDENT

 • Purata saiz kelas sarjana: 20.8
 • Pelajar kepada Nisbah Fakulti: 10: 1
 • 5,266 Pelajar Sarjana Muda
 • 43 Negara Ditakrifkan (termasuk wilayah AS)
 • 57 Negara diwakili

KEMASUKAN DAN KESELAMATAN

 • IPK Purata Sekolah Menengah: 3.5
 • 1155: Score SAT Purata (Membaca dan Menulis Berbasis Matematik Menggabungkan)
 • 50 Program Pengajian (Sarjana Muda)
 • $ 37,170 Yuran dan Yuran
 • 73% Pemohon diterima
 • 94.9% pelajar baru menerima bantuan kewangan
 • $ 14,360 Bilik dan Lembaga (yuran aktiviti bermastautin dua tahunan) Rancangan Makanan (kos tahunan pelan emas)

ATHLETICS

 • 23 Bahagian II Sukan
 • 4 Piala Presiden Timur Laut-10
 • 81 Kejohanan Persidangan Timur Laut-10
 • 213 Penampilan Kejohanan NCAA
 • 16 Kejohanan Kebangsaan

Anugerah dan Pengiktirafan untuk Adelphi University

Adelphi bangga dapat diiktiraf oleh organisasi teratas.

Adelphi University telah diiktiraf secara nasional dan dikutip oleh beberapa pertubuhan dan penerbitan yang dihormati seperti The Princeton Review, Berita AS dan Laporan Dunia, Panduan Fiske ke Kolej dan Forbes sebagai pilihan utama untuk pendidikan yang berkualiti. Pada ketika pendidikan tinggi berada di bawah pengawasan yang ketat untuk menunjukkan relevansinya dan nilai, kami bangga untuk mengetahui bahawa orang lain mengambil perhatian tentang hal-hal hebat yang berlaku di Adelphi.

BERITA AS

Berita AS

US News juga telah menamakan Adelphi untuk senarai Sekolah Siswazah Terbaik untuk program kami dalam Kejururawatan, Patologi Bahasa Pertuturan, Psikologi Klinikal, Audiologi dan Pekerjaan Sosial; kami juga telah disenaraikan sebagai salah satu Kolej Terbaik untuk Veteran.

ULASAN PRINSETON

Kajian Princeton telah menduduki Adelphi University di kalangan Kolej Northeastern Terbaik serta senarai Green Colleges untuk komitmen luar biasa kepada kemapanan berdasarkan persembahan akademik dan penyediaan kerjaya untuk pelajar, dasar kampus, inisiatif dan aktiviti.

FISKE PANDUAN UNTUK COLLEGES

Adelphi telah diiktiraf oleh Fiske Guide to Colleges sebagai salah satu daripada institusi "terbaik dan paling menarik" di negara ini dan selama 11 tahun berturut-turut telah disenaraikan di kalangan beberapa Best Buys di pendidikan tinggi. Hanya 25 institusi swasta di negara ini menerima perbezaan ini setiap tahun. Penghargaan seperti tawaran ini memberi penilaian bebas tentang cara tambang sekolah mengenai topik pulangan pelaburan atas tuisyen.

COLLEGES OF DISTINCTION

Adelphi sekali lagi diiktiraf oleh organisasi Kolej Cemerlang untuk kecemerlangan kami dalam empat bidang: Penglibatan, Pengajaran, Komuniti dan Hasil. Penilaian mereka termasuk faktor-faktor seperti yang dihormati oleh para profesional pendidikan, mempunyai tumpuan yang kuat terhadap pengajaran siswazah, menyediakan pelbagai peluang belajar pengalaman, mempromosikan kehidupan kampus yang aktif dan menawarkan pendidikan sarjana yang sangat dihargai oleh program siswazah dan majikan.

USA TODAY COLLEGE

USA TODAY College tab Adelphi sebagai sekolah top-10 di Amerika Syarikat dalam bidang kerja sosial. Adelphi menduduki tempat keenam di negara ini daripada 513 Sarjana Muda dalam program Kerja Sosial yang bertauliah, kedudukan yang luar biasa untuk sekolah kira-kira satu per sepuluh saiz sebahagian besar sembilan yang lain. Senarai ini didasarkan pada hasil pelajar dan keupayaan mencari pekerjaan. Dengan BSW, MSW, Ph.D. dan program pensijilan, Sekolah Kerja Sosial melatih para pengamal untuk memperbaiki kehidupan dan menyokong keadilan sosial dan amalan kerja sosial yang beretika.

FORBES

Sebagai salah satu daripada majalah Topb America, Forbes, Adelphi telah disahkan untuk apa yang pelajarnya keluar dari pendidikan mereka berbanding dengan apa yang membuat mereka masuk ke sekolah. Forbes mempamerkan kolej dan universiti yang memberikan pulangan terbaik untuk pelaburan pelaburan pendidikan anda: hutang pelajar yang rendah, tamat pengajian tepat waktu, ahli akademik yang berkualiti, potensi pendapatan yang tinggi dan kejayaan kerjaya.

PILIHAN COLLEGE

Adelphi University telah diiktiraf di antara Kolej dan Universiti yang Terbaik "50 Kecacatan Terbaik Kolej dan Universiti" pada tahun 2017 kerana menunjukkan "nilai dan keutamaan yang konsisten untuk memenuhi keperluan fizikal, sosial dan akademik pelajar dengan ketidakupayaan pembelajaran dan keperluan khusus."

PERNIAGAAN NEW YORK CRAIN

New York Business Crain memuji Robert B. Willumstad School of Business sebagai salah satu program MBA terbesar di New York berdasarkan pendaftaran.

MAGAZINE WANG

Majalah Money telah menamakan Adelphi University dalam senarai Kolej Terbaik untuk kecemerlangan dalam kualiti pendidikan, kemampuan dan pendapatan alumni. Sebagai salah satu pilihan keluarga terbaik, Adelphi University menyediakan pelajar dengan pengalaman pembelajaran global yang menyediakan mereka sepenuhnya untuk berjaya, memenuhi kerjaya melalui program inovatif, fakulti berdedikasi, sokongan dan perkhidmatan yang komprehensif, dan peluang pembelajaran yang pelbagai. Pelajar Adelphi lulus dengan alat untuk bersaing dan unggul dalam bidang pilihan mereka, dan kemahiran untuk memenuhi keperluan komuniti mereka. Perhubungan yang kekal dicipta dan dikekalkan di Universiti melalui pelbagai bentuk. Rangkaian alumni Adelphi lebih daripada 100,000 yang kuat.

BETHPAGE BEST OF ISLAND LONG

Setiap tahun, Long Island Press meminta para pembaca untuk mengundi kegemaran mereka untuk Anugerah Terbaik Long Island. Pada tahun 2017, Long Islanders mengundi Adelphi no. 1 dalam tujuh kategori: Kolej Terbaik atau Universiti-mendahului 19 kolej lain-Taman Awam Terbaik, Tempat Konsert Terbaik, Teater Live Tempatan Terbaik, Kali Chan untuk Publicist Terbaik dan Dominic Scala untuk Pelatih Sukan Kolej Terbaik. Dan presiden kami, Christine M. Riordan, Ph.D., dinamakan Presiden Kolej Terbaik.

PUSAT UNTUK PENINGKATAN UNIVERSITI DUNIA

Sekolah Psikologi Gordon F. Derner dari Adelphi University telah menduduki tempat keempat di seluruh dunia di kalangan sekolah psikologi dan psikoanalisis oleh Pusat Kedudukan Universiti Dunia (CWUR). Lebih daripada 26,000 institusi pemberian ijazah dimasukkan dalam ranking tahunan.

MILITAR DAN VETERANS

Sebagai Sekolah Mesra Tentera®, Adelphi menduduki ranking 20 peratus tertinggi kolej, universiti dan sekolah perdagangan di negara ini yang paling berjaya untuk memeluk anggota perkhidmatan tentera, veteran dan pasangan sebagai pelajar dan memastikan kejayaan mereka di kampus. Senarai ini mengiktiraf hanya 15 peratus tertinggi kolej, universiti, dan sekolah perdagangan yang paling banyak menguasai veteran Amerika sebagai pelajar.

Jabatan Hal Ehwal Veteran AS telah menamakan Adelphi sebagai sekolah program Peningkatan Pendidikan GI Ribbon Kuning. Ini bermakna bahawa veteran yang berkelayakan boleh menghadiri Adelphi dengan sedikit atau tidak kos.

CARNEGIE FOUNDATION

Sebagai penerima Klasifikasi Penglibatan Komuniti Carnegie 2010, Adelphi University telah dinamakan dalam senarai penghormatan yang ditetapkan baru-baru ini. Diberikan oleh Yayasan Carnegie untuk Kemajuan Pengajaran, pengumuman ini menguatkan komitmen Adelphi kepada komuniti yang lebih besar untuk pertukaran pengetahuan dan sumber yang saling menguntungkan dalam konteks perkongsian dan timbal balik.

Adelphi adalah salah satu daripada 361 institusi yang kini memegang Klasifikasi Penglibatan Komuniti, mengiktiraf penglibatan dan sumbangan Universiti kepada agenda komuniti yang penting. Universiti ini hanya satu daripada 24 institusi yang dipilih dari New York.

KONFERENSI UTAMA-10 KEPUTUSAN PRESIDEN

Program olahraga Adelphi sekali lagi dihormati dengan Piala Presiden Timur Laut-10 pada 2017. Piala Presiden dianugerahkan kepada institusi yang mengumpulkan mata paling kumulatif, berdasarkan kemunculan dalam musim reguler, dari semua programnya yang bersaing dalam kejohanan liga. Adelphi menyertai Northeast-10 pada tahun 2009.

PERKHIDMATAN KOMUNITI PENDIDIKAN TINGGI PRESIDEN ROLL HONOR

Untuk tahun kelima berturut-turut, Adelphi telah dinobatkan sebagai Rolling Honor Service Community of Higher Education. Ini adalah anugerah kebangsaan yang diberikan sebagai pengiktirafan kepada kolej dan universiti yang telah menunjukkan kecemerlangan dalam membangun dan melaksanakan program penglibatan komuniti yang berkesan dan program khidmat masyarakat di institusi mereka. Sekali lagi tahun ini, Adelphi juga mendapat penghormatan dengan menerima penghargaan "With Distinction," peringkat yang dikhaskan untuk "institusi pemohon peringkat atas" dalam kategori Perkhidmatan dan Pendidikan Masyarakat Am.

PAYSCALE.COM

Payscale.com menyenaraikan Adelphi sebagai pemimpin di kalangan universiti kebangsaan berkaitan dengan pulangan pelaburan faktor utama (ROI). Ia memperincikan hasil pelajar, menganalisis gaji purata siswazah dan pelajar peringkat siswazah dan yang majikan mengambil siswazah di mana lokasi geografi. Data ini juga digunakan oleh AffordableCollegesOnline.org yang mengenal pasti Adelphi sebagai salah satu daripada 84 kolej di New York di mana ijazahnya dibiayai dan pelajar memperoleh lebih banyak pendapatan berbanding dengan institusi lain. Maklum balas tuisyen kolej tahunan Payscale mengenai laporan pelaburan (ROI) mendapati Adelphi dengan ROI peratusan tahunan tertinggi-apabila bantuan kewangan digambarkan di mana-mana kolej di Long Island. Lulusan Adelphi mengalami ROI tuisyen tahunan 10.6 peratus dan pulangan bersih 30 tahun sebanyak $ 545,000.

KEMUDAHAN PENGURUSAN TOP

Adelphi University 's Robert B. Willumstad School of Business disenaraikan No. 16 di antara Program Pengurusan Top 25 MBA di New York untuk tahun 2017 dan menduduki ranking diantara Top Management Degrees 'Top 25 Sarjana Muda Sekolah Perniagaan New York pada tahun 2017. MBA Adelphi diiktiraf atas "gabungan kecemerlangan pendidikan dan kemampuannya," sementara program undergradnya dinamakan akreditasi oleh AACSB International dan Suruhanjaya Negara-Negara Pengajian Tinggi di Tengah, serta kedudukannya yang berprestij oleh Berita AS.

AMANAN PENDIDIKAN

The Education Trust telah mencatatkan bahawa Adelphi adalah "Top 25 peniaga dalam kadar tamat pengajian pelajar Hispanik di kalangan institusi swasta." Laporan itu-subtitle "Meningkatkan pencapaian ijazah dengan meningkatkan kadar kelulusan dan menutup jurang bagi pelajar Hispanik" -menyatakan bahawa Adelphi telah membuat keuntungan yang kuat dalam meningkatkan hasil untuk pelajar Latino.

UNITED NATIONS

Pada tahun 2003, Jawatankuasa Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu di Pertubuhan Bukan Kerajaan Jabatan Penerangan Awam telah meluluskan Adelphi sebagai sebuah organisasi bukan kerajaan sebagai pengiktirafan komitmen Universiti untuk membawa "kesedaran global mengenai isu-isu antarabangsa dan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu kepada masyarakat Universiti dan orang ramai."

PENGIKTIRAFAN PENDIDIKAN GURU DARI NYCDOE

Adelphi terikat dengan sekolah serantau yang lain untuk peratusan tertinggi guru-12 peratus dianggap sangat berkesan dalam peningkatan pelajar pada matematik dan ujian Bahasa Inggeris yang standard antara kelas keempat dan kelapan dalam Laporan Program Persiapan Guru dari Jabatan Pendidikan Kota New York. Pengiktirafan ini ditulis dalam The Wall Street Journal dan di laman web Politico.

MAGAZINE MYMAJORS

Adelphi ditonjolkan dalam majalah MyMajors sebagai salah satu daripada 20 sekolah teratas dengan jurusan yang paling sesuai. Pelajar yang berpotensi mengambil kuiz MyMajors dan dipadankan dengan sekolah dari pangkalan data mereka yang terdiri daripada 7,200 institut pendidikan tinggi.

ULASAN PEMANDU

Kajian Pendengaran yang dinamakan Adelphi University dan rakan-rakannya di Konsortium Doktor Long Island Doctor of Audiology (Au.D.) untuk Senarai Terbaik untuk Pendengaran Profesional Penjagaan Kesihatan.

SIERRA CLUB

Kampus Garden City utama Adelphi adalah arboretum berdaftar, sebahagian daripada mengapa Kelab Sierra menamakan Universiti sebagai "Sekolah Percuma."

INSTITUSI PENDIDIKAN TINGGI-FOKUS PEMBELAJARAN TINGGI

Kolej Pengajian Profesional dan Berterusan dari Adelphi (dahulunya Kolej Universiti) adalah ahli Majlis Pendidikan Awam yang Berpusatkan Belajar Dewasa (ALFI) dalam Pembelajaran Dewasa dan Pembelajaran Belajar (CAEL). Kolej Pengajian Profesional dan Berterusan hanya salah satu daripada tiga institusi anggota ALFI di New York State.

PANDUAN PROGRAM IJAZAH PENGURUS EMERGENCY

Panduan Program Ijazah Pengurusan Kecemasan menduduki Adelphi University # 10 sebagai kolej teratas untuk darjah master pengurusan kecemasan dalam talian.

ANUGERAH PILIHAN WANITA

Anugerah Pilihan Wanita telah memasukkan Adelphi University sebagai salah satu daripada 300 kolej utama untuk wanita berdasarkan kriteria termasuk keselamatan kampus, reputasi, pelajar kepada nisbah fakulti, kedalaman pendidikan dan kadar tamat pengajian empat tahun.

ULASAN KERAJAAN ANIMASI

Adelphi University telah dinamakan dalam senarai 50 Sekolah Terbaik di AS untuk Reka Bentuk dan Pembangunan Permainan oleh Kajian Kerjaya Animasi.

UNIVERSITI TERBAIK MENGENAI PUSAT KAJIAN DI AS

ClickitTicket menamakan Adelphi PAC salah satu daripada 35 Pusat Seni Persembahan Universiti Terbaik di negara ini, memetik teknologi dan kreativiti yang luar biasa.

PROGRAM PENGURUSAN SPORT TOP 50 PERCUMA

Adelphi University telah dinamakan dalam senarai Top 50 Online Master dalam Program Pengurusan Sukan 2018 oleh pendidikan perniagaan dalam talian dan panduan kerjaya Top Management Degrees.

Mengulas mengenai perbezaan yang luar biasa yang diberikan kepada sekolah, Adelphi bangga berdiri reputasi untuk kecemerlangan akademik, pembelajaran pengalaman sukan dan pulangan pelaburan. Universiti akan terus mencabar diri sendiri untuk menawarkan peluang belajar dan perkhidmatan yang luar biasa yang membolehkan pelajar dan komuniti kami secara keseluruhannya berkembang.

Guru.org pada Ogos 2016 Kolej Terbaik untuk Pendidikan Sarjana berada di kedudukan Adelphi University No.13 dalam senarai mereka daripada 352 sekolah yang layak.

Yayasan Carnegie untuk Kemajuan Pengajaran memilih 115 kolej dan universiti AS untuk Pengklasifikasian Penglibatan Masyarakat 2010 mereka. Adelphi University adalah penerima.

Mengenai Berita AS

Forbes menduduki ranking Adelphi University No. 381 pada senarai Sekolah Tinggi Amerika.

Adelphi University dengan pantas

Universiti metropolitan moden dengan pendekatan peribadi untuk pengajian tinggi.

Adelphi University adalah universiti penyelidikan kedoktoran yang sangat dihormati, berkuasa tinggi, yang mempunyai kedudukan universiti penyelidikan doktoral yang hebat yang menawarkan program seni dan sains liberal yang luar biasa dan latihan profesional dengan kekuatan khusus dalam Core Four-Arts dan Kemanusiaan, STEM dan Sains Sosial, Profesional Perniagaan dan Pendidikan, dan Kesihatan dan kesihatan. Adelphi didedikasikan untuk mengubah kehidupan pelajar melalui kelas-kelas kecil, pembelajaran secara langsung dan inovatif untuk menyokong kejayaan pelajar.

Ditubuhkan di Brooklyn pada tahun 1896, Adelphi adalah universiti perguruan tinggi swasta tertua di Long Island. Adelphi hari ini menghidangkan hampir 8,000 pelajar di kampus utama yang indah di Garden City, New York - hanya 23 batu dari peluang kebudayaan dan latihan New York City dan di hab pembelajaran dinamik di Manhattan, Hudson Valley dan Suffolk County, dan dalam talian.

Lebih daripada 100,000 graduan Adelphi telah mendapat kemahiran untuk berkembang secara profesional sebagai warga yang aktif, peduli, membuat tanda mereka di Universiti, komuniti mereka dan dunia.

Sejarah Adelphi University

Lihat bagaimana Adelphi berubah menjadi sebuah institusi yang berkuasa.

Akar Adelphi University kembali ke 1863 dan penubuhan Akademi Adelphi, sebuah sekolah persediaan swasta di Brooklyn, New York. Akademi ini diperbadankan pada tahun 1869 dan Lembaga Pemegang Amanahnya ditugaskan untuk menubuhkan institusi kelas pertama untuk latihan yang paling luas dan paling menyeluruh, dan untuk menjadikan kelebihannya sebagai boleh dicapai dengan jumlah terbesar penduduk kita. Sekolah itu dengan cepat mendapat reputasi untuk kurikulum inovatifnya, khususnya dalam budaya fizikal dan pendidikan awal kanak-kanak.

Pelantikan Charles H. Levermore, Ph.D., sebagai ketua Akademi pada tahun 1893 merupakan momen penting dalam sejarah Adelphi. Menyedari kota Brooklyn tanpa kolej seni liberal, Levermore merebut peluang untuk mendirikan Adelphi College. Melalui usaha Timothy Woodruff, bekas gabenor Leftenan Negeri New York dan presiden masa depan Adelphi's Board of Trustees, Adelphi College, dengan 57 pelajar dan 16 tenaga pengajar, diberikan piagam pertama yang diberikan kepada kolej koeducational oleh Dewan Bupati Negeri New York-pada 24 Jun 1896. Seterusnya, ijazah yang dikeluarkan menanggung meterai Adelphi College dan University of the State of New York dan ditandatangani oleh pegawai-pegawai Kolej dan oleh canselor dan Setiausaha Universiti. Selama 25 tahun yang akan datang, Akademi tetap utuh namun terpisah dari Kolej.

Sepanjang 100 tahun berikutnya, Adelphi berkembang dan berubah dengan ketara. Pada tahun 1929, Adelphi University menjadi institusi pendidikan tinggi swasta pertama di Long Island. Sejak masa itu, lebih daripada 100,000 pelajar telah melalui pintu kami, meninggalkan tanda mereka di Universiti dan dunia di luar.

Hari ini, Adelphi berkembang maju. Kolej dan sekolah kami termasuk Kolej Seni dan Sains; Sekolah Psikologi Gordon F. Derner; the Honors College; Sekolah Perniagaan Robert B. Willumstad; Sekolah Pendidikan Ruth S. Ammon; Sekolah Kejururawatan; Sekolah Kerja Sosial; dan Kolej Pengajian Profesional dan Berterusan. Kami telah memulihkan masyarakat akademik kami dan melabur dalam masa depan kami. Fakulti kami mengetuai cara untuk memastikan pelajar kami mendapat pendidikan terbaik di rantau ini dan Adelphi terus menjadi sumber penting kepada masyarakat setempat kami. Ketika kami mengubah rancangan strategik kami menjadi visi untuk masa depan kami, komuniti kampus telah berkumpul untuk mencapai matlamat bersama yang berpusat pada pencapaian akademik dan pelajar.

Walaupun universiti di seluruh negara telah menghapuskan fakulti, Adelphi telah mengupah lebih daripada 280 profesor baru sejak tahun 2001. Jumlah fakulti penuh dan separuh masa kini 956, dengan nisbah pelajar / fakulti 10: 1. Untuk memastikan bahawa para sarjana kita mempunyai sumber yang diperlukan untuk mencapai matlamat mereka, kami telah melabur jutaan dolar dalam infrastruktur. Kami telah mengubahsuai kemudahan kami; dinaik taraf teknologi kami dan mencipta bilik darjah pintar; mendadak perpustakaan kami-baik kemudahan dan koleksi; dan melabur dalam peralatan baru, termasuk laser terkini untuk dua makmal fizik baru, mikroskop pengimbasan atom dan mesin resonans magnet nuklear untuk program kimia, piano baru dari Steinway

Para sarjana di seluruh Universiti membuat sumbangan penting kepada disiplin mereka. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ahli fakulti Adelphi telah diiktiraf sebagai Fulbright dan Hartford Scholars, dan telah menerima pembiayaan dari Endowment Nasional untuk Kemanusiaan, Institut Kesihatan Nasional dan Yayasan Sains Kebangsaan. Sekolah Kerja Sosial diakreditasi untuk masa maksimum yang diberikan oleh agensi akreditasi. Sebenarnya, Sekolah Kerja Sosial kami telah di-rekrut semula tanpa sebarang cadangan untuk penambahbaikan oleh jawatankuasa penilaian tapak Pendidikan Majlis Kerja Sosial, dan dokumentasi sendiri kajian Sekolah itu kagum dengan majlis yang kini digunakan sebagai model dalam sesi latihan reaccreditation untuk program lain.

Pada masa ini, hampir 8,000 pelajar berkembang maju dalam kelas kami, dalam program kami, di padang sukan kami di kampus utama Garden City dan di pusat di Manhattan, Hauppauge, dan Poughkeepsie. Pelajar kami telah mencapai penghargaan dan pengiktirafan kebangsaan untuk beasiswa, perkhidmatan dan kepimpinan mereka.

Adelphi juga berusaha untuk melayani wilayah, negeri dan negara melalui penyelidikan dan amalan fakulti; pengukuhan hubungan antara sekolah dan komuniti profesional; pementasan acara kebudayaan yang dibezakan di kampusnya; dan yang paling penting, pendidikan generasi pemimpin masa hadapan dan warga, ahli profesional, dan ahli komuniti yang dimaklumkan.

Misi dan Visi Adelphi University

Kenyataan Misi

Universiti kami mengubah kehidupan semua pelajar dengan mewujudkan persekitaran intelektual yang ketat, penyelidikan, kreativiti dan penglibatan komuniti yang mendalam dalam empat fokus teras: seni dan kemanusiaan, STEM dan sains sosial, profesion, dan kesihatan dan kesejahteraan.

Visi

Kami akan menjadi pemimpin yang dihormati nasional-pembawa piawaian-untuk mendefinisikan semula nilai pendidikan praktikal dan peribadi untuk pelajar, membantu mereka menentukan kejayaan mereka di dalam kelas, di kampus, di kerjaya dan komuniti, dan seterusnya.

Nilai

Kami berpandukan enam nilai teras yang membuktikan jenis komuniti yang kita cuba buat:

 1. Kecemerlangan akademik
 2. Kreativiti dan Inovasi
 3. Komuniti dan kerjasama
 4. Kesedaran dan kepelbagaian global
 5. Menghormati individu
 6. Kebenaran dan integriti

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Adelphi University

Program Master Kerja Sosial Paruh waktu (MSW) yang ditawarkan oleh Adelphi University School of Social Work menggabungkan kajian teoretikal dan latihan dunia nyata untuk ... [+]

Ijazah Tinggi Demand: Menggabungkan keinginan anda untuk membuat perbezaan dengan ijazah kerja sosial yang maju untuk menjadi profesional yang berkelayakan dalam bidang yang semakin berkembang.

Program Master Kerja Sosial Paruh waktu (MSW) yang ditawarkan oleh Adelphi University School of Social Work menggabungkan kajian teoretikal dan latihan dunia nyata untuk mempersiapkan para pelajar untuk pelbagai peluang dan kerjaya yang bermanfaat dalam bidang yang penting dan berkembang.

Fakulti sepenuh masa memberikan pengajaran secara peribadi dalam format dalam talian yang mudah-dengan pengalaman belajar dua kali setahun, di kampus. Anda mendapat manfaat daripada pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi dan fleksibel untuk mengimbangi semua kewajipan anda.... [-]

Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Adelphi University

Program Sarjana Seni Dalam Seni Pendidikan (MA in Art Ed) dalam talian yang ditawarkan oleh Rut S. Ammon School of Education dari Adelphi University menggabungkan praktik ... [+]

Bina suara pengajaran kreatif anda dan belajar untuk memberi inspirasi kepada generasi artis yang akan datang.Program Sarjana Seni Dalam Seni Pendidikan (MA in Art Ed) dalam talian yang ditawarkan oleh Rut S. Ammon School of Education dari Adelphi University menggabungkan praktik kreatif dan pendekatan pengajaran kontemporari untuk menyediakan pelajar menjadi guru seni yang berjaya yang memupuk hubungan yang kaya dengan golongan muda boleh membuat melalui seni.Fakulti pakar menyediakan kerja kursus yang sangat peribadi dengan penjadualan hibrid yang unik, membolehkan pelajar mengambil kursus secara dalam talian semasa melengkapkan kerja lapangan dalam kelas K-12. Dapatkan pengalaman mengajar seni dan sokongan perancangan kerjaya yang anda perlukan untuk menjadi seorang pendidik seni yang mahir.Kami bersedia untuk membantu anda meneroka peranan seni dalam pendidikan melalui penempatan lapangan yang bermakna dan persekitaran pengajaran pelajar tidak kira di mana anda tinggal di Negeri New York.MA dalam lulusan pelajar Seni Ed yang disediakan untuk pensijilan pengajaran seni visual Negeri New York dan menjadi pendidik seni kreatif dalam pelbagai tetapan yang termasuk:Sekolah rendahSekolah menengahSekolah tinggiSekolah awamSekolah persendirianSekolah piagamKolej dan UniversitiMuziumKemProgram AfterschoolProgram berasaskan komunitiStudio seniSiapa Boleh Mendapatkan Faedah... [-]
Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Adelphi University

Sarjana Seni dalam bidang Teknologi Pendidikan dalam talian (MA dalam EdTech) yang ditawarkan melalui Ruth S. Ammon School of Education di Adelphi University dibina untuk ... [+]

Ketahui cara memanfaatkan teknologi untuk melibatkan pelajar di mana-mana, dan sediakan diri anda untuk peluang kerjaya dalam bidang yang berkembang.

Sarjana Seni dalam bidang Teknologi Pendidikan (MA dalam EdTech) yang ditawarkan melalui Ruth S. Ammon School of Education di Adelphi University dibina untuk:

Melengkapkan anda dengan campuran kanan latihan tangan, pengaturcaraan komputer, dan pengetahuan mengenai pengajaran dan pembelajaran yang Anda perlukan untuk karier yang berjaya dalam landskap teknologi pendidikan hari ini.Membantu anda mengukir laluan anda sendiri dalam bidang yang berkembang yang menawarkan pelbagai peluang dalam pendidikan dan perniagaan.

Untuk memastikan perkaitan program di dunia nyata, kami membangunkannya dari awal dengan input dari kebolehan industri e-pembelajaran dan ahli akademik merentasi disiplin. Di samping itu, kami mengemas kini MA Dalam Talian dalam kurikulum EdTech setiap tahun dengan kursus topik khas, memberikan pelajar pendedahan berterusan kepada trend yang muncul dalam disiplin yang pesat berkembang.... [-]

Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Adelphi University

Sarjana Sains dalam Pemakanan dalam talian yang ditawarkan oleh Adelphi University College of Nursing dan Kesihatan Awam menyediakan anda dengan pengetahuan saintifik dan ... [+]

Leverage passion anda untuk kesihatan dan kesejahteraan untuk memanfaatkan peluang kerjaya dalam bidang yang semakin meningkat.

Sarjana Sains dalam Pemakanan dalam talian yang ditawarkan oleh Adelphi University College of Nursing dan Kesihatan Awam menyediakan anda dengan pengetahuan saintifik dan kelayakan pendidikan yang anda perlukan untuk mempromosikan kesihatan secara berkesan, mencegah penyakit dan memajukan kerjaya anda.

Untuk membantu anda memaksimumkan pelaburan pendidikan anda, kami menawarkan kurikulum yang diselaraskan dengan tumpuan terhadap kecekapan yang kedua-duanya mencerminkan penyelidikan sains pemakanan terkini dan selaras dengan peluang profesional semasa.

Program pantas MS dalam pemakanan yang pantas, fleksibel, 100% dalam talian membantu anda mengimbangi semua kewajipan anda dan dengan cepat menyediakan anda peluang yang beragam dalam bidang yang berkembang.... [-]

Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Adelphi University

Belajar dari Yang Terbaik: Profesor pengurusan kecemasan kami adalah pendidik, penyelidik dan pengamal yang ghairah yang telah berada di barisan hadapan untuk banyak benc ... [+]

Belajar dari Yang Terbaik: Profesor pengurusan kecemasan kami adalah pendidik, penyelidik dan pengamal yang ghairah yang telah berada di barisan hadapan untuk banyak bencana terburuk negara kita.

Master of Science dalam Pengurusan Kecemasan dalam talian (MS in EM) menyediakan anda dengan pengetahuan praktikal yang luas dan latihan terkini yang diperlukan oleh pengurus kecemasan untuk memimpin secara berkesan dalam persekitaran pengurusan kecemasan yang semakin rumit dan interdisiplin hari ini.

Kurikulum canggih kami menawarkan latihan lanjutan dalam perancangan semua bahaya, satu pendekatan yang merangkumi disiplin dan organisasi. Kursus-kursus dikembangkan dan diajarkan oleh ahli fakulti Adelphi University , ramai yang mempunyai pengalaman barisan hadapan yang menguruskan peristiwa-peristiwa besar yang dirancang dan tidak dirancang termasuk lawatan presiden, mesyuarat global, serangan pengganas, epidemik kesihatan, kecemasan penerbangan dan bencana alam.... [-]

Amerika Syarikat Garden City
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Amerika Syarikat
Website