Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sebagai komuniti ilmiah, Kolej Pendidikan dan Sains Kesihatan Adelphi komited untuk menyediakan peluang pendidikan untuk pertumbuhan profesional dengan mewujudkan pengalaman akademik dan lapangan yang sahih, memupuk rasa hormat terhadap pelbagai populasi yang kami layani, menerapkan amalan etika, dan mempersiapkan pelajar kami untuk menjadi perubahan reflektif ejen melalui penyelidikan, kolaborasi, dan kepemimpinan.

Kami menyediakan pendidik dan profesional kesihatan untuk menjadi pemimpin dalam masyarakat global kami melalui peluang kurikulum, pengalaman, dan penyelidikan yang berpusatkan pelajar dan siswazah.

Kolej Pendidikan dan Sains Kesihatan adalah komuniti pembelajaran yang sangat terlibat dalam memodelkan kolaborasi antara disiplin melalui program akademik, inisiatif penyelidikan, dan penglibatan masyarakat. Graduan adalah profesional yang sangat dicari yang bersedia untuk melayani pelbagai komuniti.

Nilai-nilai kita menjadi asas falsafah pendidikan kita. Nilai diterjemahkan ke dalam tujuan dan tujuan pendidikan yang mendorong semua yang kita lakukan, di dalam kelas dan seterusnya.

Kami yakin pendidik dan pengamal mesti menjadi sarjana yang menghargai dan terlibat dalam pembelajaran sepanjang hayat. Komuniti kami menyokong pencarian pengetahuan, refleksi yang bernas, dan amalan yang tidak pernah berhenti.

Kami menghargai martabat dan kepelbagaian manusia dalam semua bentuk, merangkumi perbezaan kami, dan menghormati semua suara. Kami memahami kekuatan kolektif yang wujud dalam komuniti inklusif di mana masing-masing dapat memenuhi potensi penuh mereka untuk menyumbang.

Kami memahami bahawa sebagai pendidik dan pengamal, kita sememangnya menjadi pemimpin dan teladan dalam semua yang kita lakukan. Kami berusaha untuk membina komuniti yang kuat dan terlibat secara sivik yang tanpa rasa takut berusaha untuk dunia yang lebih adil.

Lokasi

Garden City

Alamat
South Avenue,1
11530 Garden City, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: