Abilene Christian University College of Education and Human Services

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Abilene Christian University (ACU) adalah komuniti yang berpusat pada Kristus yang bersemangat, inovatif, yang melibatkan pelajar dalam pertumbuhan rohani dan intelektual yang sahih, melengkapkan mereka untuk membuat perbezaan nyata di dunia.

Abilene Christian University College of Education and Human Services melengkapkan para pelajar untuk mencontohi pekerjaan Kristus di dunia melalui pengajaran, latihan tubuh fizikal, dan melayani orang yang dilucutkan kuasa.

Misi Kolej Pendidikan dan Perkhidmatan Manusia adalah untuk melengkapkan pelajar untuk perkhidmatan dan kepemimpinan global melalui amalan teladan dalam pendidikan dan perkhidmatan manusia, yang diberitahu oleh perspektif Kristian.

Kolej ini terdiri daripada lima jabatan, kebanyakannya mempunyai program sarjana dan siswazah. Ini termasuk Pendidikan Guru, Ilmu Komunikasi dan Gangguan, Kinesiologi dan Pemakanan, Pekerjaan Sosial, dan program siswazah dalam Terapi Pekerjaan.

Kolej Pendidikan dan Perkhidmatan Manusia adalah tempat khas yang difokuskan untuk menyediakan program yang sangat baik yang melatih anda untuk menggunakan kekuatan dan hasrat anda untuk melayani dunia.

Lokasi

Abilene

Alamat
Campus Court,1600
79601 Abilene, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: