Baca keterangan rasmi

Aluan Dekan

CAS Dean Peter Starr

Yang Kolej Sastera dan Sains di Universiti Amerika menawarkan anda mencabar pendidikan seni liberal dalam masyarakat yang cergas dan pelbagai pelajar dari semua 50 negeri dan 150 negara. Yang Kolej Sastera dan Sains fakulti termasuk artis nasional dan antarabangsa berkata, ulama, dan guru-guru komited untuk pendekatan inovatif kepada didikan, dan kecemerlangan dalam penyelidikan dan usaha kreatif. Setiap tahun, pemimpin-pemimpin dunia, ulama berbeza daripada institusi lain, dan pengamal terkenal dalam bidang mereka datang ke kampus untuk menggalakkan debat terbuka mengenai isu-isu semasa dan untuk mendedahkan pelajar kepada perkembangan terkini dalam bidang masing-masing.

Sama ada anda memilih seorang pelajar institusi pengajian bidang ditubuhkan utama atau pengajian siswazah atau mereka bentuk tahap anda sendiri antara disiplin, anda akan terlibat dalam siasatan intelektual serius di dalam kelas. Anda akan mendapat manfaat daripada pelbagai jenis latihan dan aktiviti khidmat masyarakat dalam bidang seni, pendidikan, kemanusiaan, sains semula jadi dan sains sosial di Washington, DC, dan mempunyai peluang-pada anda sendiri atau dengan kerjasama ahli fakulti-to mengambil bahagian dalam penyelidikan dan kreatif berusaha dan juga di banyak kelab, aktiviti pelajar, dan organisasi perkhidmatan di kampus AU itu.

Pengalaman anda di dalam dan di luar bilik darjah akan mewujudkan wawasan yang luas dan memahami anda perlu untuk berjaya dalam kerjaya masa depan anda dan untuk menjadi warganegara yang berpendidikan dan bertanggungjawab di dunia.

Misi & Fakta

Yang Kolej Sastera dan Sains berdedikasi untuk kecemerlangan dalam pengajaran, pendidikan, seni, dan perkhidmatan kepada, negara, dan masyarakat tempatan di peringkat antarabangsa.

Kolej ini menyediakan pendidikan yang kaya dalam seni liberal dan sains untuk semua pelajar ijazah Universiti Amerika, yang menawarkan program-program yang mencabar pengajian prasiswazah dan siswazah jurusan itu; dan menggalakkan penyelidikan yang cemerlang, amalan, dan aktiviti kreatif.

Kolej itu dilakukan dengan tujuan-tujuan teras pendidikan liberal: menggalakkan wacana percuma dan rasional, memupuk pemahaman kepelbagaian pengalaman manusia, menyediakan kemahiran intelektual kritikal yang perlu untuk mengemudi dunia yang pesat berubah, dan mengintegrasikan pengetahuan merentasi sempadan disiplin.

SEJARAH

Satu tinjauan global, idealisme praktikal, minat untuk perkhidmatan awam: Mereka adalah sebahagian daripada Universiti Amerika hari ini, dan yang telah menjadi udara pada tahun 1893, apabila AU telah disewa oleh Kongres. George Washington telah bermimpi "universiti negara" di ibu negara. Tetapi ia mengambil masa John Fletcher Hurst untuk mengasaskan sebuah universiti yang, dalam banyak cara, merangkumi impian itu.

Presiden Woodrow Wilson secara rasmi khusus universiti pada 27 Mei 1914 dan pelajar-pelajar ijazah pertama yang telah diterima. Kolej Seni Liberal telah ditubuhkan pada tahun 1925, dengan yang pertama 75 pelajar ijazah mengakui kejatuhan itu.

Sepanjang sejarah Universiti Amerika, Kolej Sastera dan Sains telah berubah kali nama beberapa itu. Pada mulanya dikenali sebagai "Kolej Liberal Arts," nama itu ditukar kepada "Kolej Seni dan Sains" pada tahun 1939. Untuk tempoh yang singkat ia dikenali hanya sebagai "Kolej Prasiswazah" sehingga nama itu ditukar kembali kepada "Kolej Seni dan Sains" pada tahun 1956.

Sekolah terbesar atau kolej di Universiti Amerika, Kolej Sastera dan Sains kini mempunyai 2,931 pelajar, 339 sepenuh masa fakulti, dan lebih daripada 150 darjah ditawarkan. Manakala Kolej terus berkembang, komitmen untuk menggalakkan wacana percuma dan rasional, memupuk pemahaman kepelbagaian pengalaman manusia, menyediakan kemahiran intelektual kritikal yang perlu untuk mengemudi dunia yang pesat berubah, dan mengintegrasikan pengetahuan merentasi sempadan disiplin tidak pernah berubah.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program ijazah sarjana ekonomi adalah, program dasar berorientasikan gunaan yang menawarkan lima trek yang berbeza mana pelajar sarjana boleh meneruskan: umum, ekonomi pe ... [+]

Yang Jabatan Ekonomi menawarkan program sarjana dengan lima trek tersendiri, fakulti yang menggabungkan pengajaran yang berkualiti tinggi dan kepentingan dalam dasar ekonomi dengan biasiswa yang serius, dan ganjaran khas belajar ekonomi di Washington, DC program Ijazah ekonomi sarjana adalah satu digunakan, berorientasikan dasar program yang menawarkan lima trek yang berbeza mana pelajar sarjana boleh meneruskan: umum, ekonomi pembangunan, analisis gender dalam bidang ekonomi, dasar ekonomi kewangan, dan digunakan ekonomi (online sahaja).

Jabatan ini mempunyai persembahan terutamanya yang kaya kursus yang menangani isu-isu ekonomi global. Kebanyakan fakulti kami telah menjalankan penyelidikan atau diajar di negara-negara lain dan membawa pengalaman itu ke kelas.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

MA dalam Bahasa Sepanyol dan Amerika Latin Kajian di Universiti Amerika menawarkan trek yang disesuaikan untuk membenarkan para pelajar untuk memahami disiplin Amerika La ... [+]

Yang MA Pengajian Sepanyol dan Amerika Latin di Universiti Amerika menawarkan trek yang disesuaikan untuk membenarkan para pelajar untuk memahami disiplin Amerika Latin dan Caribbean, dan juga kepakaran dalam terjemahan, linguistik, dan / atau pengajaran bahasa Sepanyol.

Pelajar Sarjana pilih kursus sebagai sebahagian daripada kurikulum teras 21 kredit yang menyediakan asas yang kukuh untuk kajian kerumitan budaya, sejarah, bahasa, dan politik di rantau ini. Semua kursus teras diajar sepenuhnya dalam bahasa Sepanyol. Selain daripada seminar teras, Sepanyol: program master Kajian Amerika Latin menawarkan tiga 15/12 trek kredit yang menyediakan latihan berharga dan kemahiran profesional untuk pakar-pakar Amerika Latin:... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program ijazah sarjana sejarah menekankan pemahaman luas masa lalu, pembangunan keupayaan penyelidikan khusus, dan penanaman hubungan keserakanan. ... [+]

Yang program ijazah sarjana sejarah menekankan pemahaman luas masa lalu, pembangunan keupayaan penyelidikan khusus, dan penanaman hubungan keserakanan. Pelajar Sejarah MA boleh menumpukan perhatian kepada sejarah Amerika, sejarah Eropah moden, atau sejarah awam dan membangunkan medan kecil kajian (bidang di luar), dan juga bidang (besar atau kecil) merentas negara dan merentas disiplin.

Jabatan Sejarah kerja kursus tawaran fakulti dan panduan dalam sejarah politik, sejarah sosial dan budaya, sejarah diplomatik, sejarah gender dan seksualiti, sejarah perbandingan, sejarah imperialisme dan selepas penjajahan, sejarah intelektual, sejarah perubatan, budaya Afrika-Amerika dan sejarah, sejarah etnik, dan sejarah awam. Jabatan Sejarah adalah fleksibel dalam pendekatan kepada kerja siswazah. Pelajar digalakkan untuk mengambil inisiatif dan tanggungjawab untuk membentuk program-program mereka dan memenuhi keperluan program. Jabatan itu menekankan perundingan rapat antara pelajar dan penasihat dalam menentukan bidang pengajian, alat penyelidikan, dan ciri-ciri sesuatu program. Pelajar siswazah digalakkan untuk mengambil kesempatan daripada Washington, DC, sumber-sumber untuk melengkapkan kerja kursus.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program ini TESOL sarjana menyediakan pelajar untuk mengajar kedua-dua di dalam dan di luar negara dalam pendidikan tinggi dan dewasa, di sekolah-sekolah bahasa swasta da ... [+]

Yang Program TESOL sarjana menyediakan pelajar untuk mengajar kedua-dua di dalam dan di luar negara dalam pendidikan tinggi dan dewasa, di sekolah-sekolah bahasa swasta dan K-12 tetapan, di mana pensijilan negeri tidak diperlukan.

Program Universiti Amerika ini TESOL sarjana menawarkan gabungan tersendiri teori dan amalan yang membolehkan pelajar-pelajar siswazah mengaplikasikan konsep asas dalam disiplin untuk pengalaman mengajar praktikal. Program ini memberi penekanan yang kuat terhadap pembelajaran melalui pengalaman, dengan pelajar-pelajar siswazah merancang pelajaran, memerhatikan kelas dan pelajar pengajaran atau ajar ESL dalam pelbagai konteks dari awal lagi program ini.

IKTIBAR TERKEMUKA PAKAR FAKULTI ... [-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Program ijazah MS menggabungkan kajian yang ketat dalam ilmu biostatistik digunakan untuk menyelesaikan masalah perubatan dan kesihatan, dengan kerja kursus dalam kemahir ... [+]

Ijazah sarjana Universiti Amerika ini dalam biostatistik menyediakan pelajar untuk kemasukan terus ke pelbagai peluang kerjaya dalam bidang kesihatan dan perubatan.

Program ijazah MS menggabungkan kajian yang ketat dalam ilmu biostatistik digunakan untuk menyelesaikan masalah perubatan dan kesihatan, dengan kerja kursus dalam kemahiran tenaga kerja seperti pengurusan dasar kesihatan, data yang besar, penyelidikan perubatan, dan projek-projek keusahawanan.

Pelajar mendapat pengalaman melalui:

biostatistik dan kursus statistik teras, statistik dan kursus elektif biologi, pengurusan dan perniagaan kursus, dan projek capstone dan amali.

Tambahan pula, pelajar menyesuaikan kursus pengajian mereka bergantung kepada kepentingan dan matlamat kerjaya dengan memilih salah satu daripada tiga trek pengkhususan: polisi kesihatan, pengiraan, atau pengurusan.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Ijazah sarjana Universiti Amerika ini dalam bioteknologi menggabungkan kerja kursus dalam genomik dan perniagaan dengan pilihan untuk mengikuti pengajian dalam neurosains ... [+]

Ijazah sarjana Universiti Amerika ini dalam bioteknologi menggabungkan kerja kursus dalam genomik dan perniagaan dengan pilihan untuk mengikuti pengajian dalam neurosains, keusahawanan, dan lain-lain kepakaran sains profesional. Kurikulum ini menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk kerjaya dalam:

Industri Bioteknologi Institusi-institusi Penyelidikan Genom Agensi Kawal Selia Kerajaan

Pelajar memperoleh kemahiran utama dalam statistik dan kaedah penyelidikan manakala menguasai kandungan dalam genomik, proteomik, neurosains, biokimia, biologi molekul, pengurusan, dan keusahawanan. Pelajar akan menyesuaikan kursus pengajian mereka bergantung kepada kepentingan dan matlamat kerjaya. ... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

CAS Video

CAS Video