East London University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

banner

Mengenai London University East

Ditubuhkan pada tahun 1998, London University East adalah salah satu universiti swasta utama di negara ini.

kampus S1 hektar Universiti, beberapa kilometer selatan pusat bandar East London, adalah rumah kepada lebih daripada 2,300 pelajar yang berasal dari seluruh negeri di Afrika Selatan dan 27 negara lain.

Tidak kira apa yang mereka belajar, pelajar London University East memulakan perjalanan pendidikan peribadi yang membantu mereka fi nd dan mengikuti tujuan masing-masing.

Misi dan Tujuan

London University East menyediakan akses kepada peluang pendidikan tinggi yang membolehkan murid membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat profesional mereka, meningkatkan prestasi organisasi mereka, dan menyediakan kepimpinan dan perkhidmatan kepada masyarakat mereka.

TUJUAN

  • Bagi memudahkan kognitif dan berkesan pelajar pembelajaran pengetahuan, kemahiran, dan nilai-nilai dan untuk menggalakkan penggunaan ilmu yang di tempat kerja pelajar.
  • Untuk membangunkan kecekapan dalam komunikasi, pemikiran kritis, kerjasama, dan penggunaan maklumat, bersama-sama dengan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat untuk meningkatkan peluang pelajar untuk kejayaan kerjaya.
  • Memberi arahan yang merapatkan jurang antara teori dan amalan melalui ahli fakulti yang membawa ke kelas mereka bukan sahaja persediaan akademik maju, tetapi juga kemahiran yang datang dari amalan semasa profesion mereka.
  • Untuk menggunakan teknologi untuk mencipta kaedah dan cara pengajaran yang memperluaskan akses kepada sumber pembelajaran dan meningkatkan kerjasama dan komunikasi untuk pembelajaran pelajar lebih baik berkesan.
  • Untuk menilai pembelajaran pelajar dan menggunakan data penilaian untuk meningkatkan pengajaran / sistem, kurikulum, pengajaran, sumber pembelajaran, kaunseling dan perkhidmatan pembelajaran pelajar.
  • Yang akan dianjurkan sebagai institusi swasta bagi memupuk semangat inovasi yang memberi tumpuan kepada menyediakan kualiti akademik, perkhidmatan, kecemerlangan, dan kemudahan kepada pelajar kerja.
  • Untuk menjana sumber kewangan fi perlu untuk menyokong misi Universiti.

Lokasi

East London

Alamat
14 Stewart Drive
Berea

5241 East London, Timur Tanjung, Afrika Selatan

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami