Baca keterangan rasmi

banner

Mengenai London University East

Ditubuhkan pada tahun 1998, London University East adalah salah satu universiti swasta utama di negara ini.

kampus S1 hektar Universiti, beberapa kilometer selatan pusat bandar East London, adalah rumah kepada lebih daripada 2,300 pelajar yang berasal dari seluruh negeri di Afrika Selatan dan 27 negara lain.

Tidak kira apa yang mereka belajar, pelajar London University East memulakan perjalanan pendidikan peribadi yang membantu mereka fi nd dan mengikuti tujuan masing-masing.

Misi dan Tujuan

London University East menyediakan akses kepada peluang pendidikan tinggi yang membolehkan murid membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat profesional mereka, meningkatkan prestasi organisasi mereka, dan menyediakan kepimpinan dan perkhidmatan kepada masyarakat mereka.

TUJUAN

  • Bagi memudahkan kognitif dan berkesan pelajar pembelajaran pengetahuan, kemahiran, dan nilai-nilai dan untuk menggalakkan penggunaan ilmu yang di tempat kerja pelajar.
  • Untuk membangunkan kecekapan dalam komunikasi, pemikiran kritis, kerjasama, dan penggunaan maklumat, bersama-sama dengan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat untuk meningkatkan peluang pelajar untuk kejayaan kerjaya.
  • Memberi arahan yang merapatkan jurang antara teori dan amalan melalui ahli fakulti yang membawa ke kelas mereka bukan sahaja persediaan akademik maju, tetapi juga kemahiran yang datang dari amalan semasa profesion mereka.
  • Untuk menggunakan teknologi untuk mencipta kaedah dan cara pengajaran yang memperluaskan akses kepada sumber pembelajaran dan meningkatkan kerjasama dan komunikasi untuk pembelajaran pelajar lebih baik berkesan.
  • Untuk menilai pembelajaran pelajar dan menggunakan data penilaian untuk meningkatkan pengajaran / sistem, kurikulum, pengajaran, sumber pembelajaran, kaunseling dan perkhidmatan pembelajaran pelajar.
  • Yang akan dianjurkan sebagai institusi swasta bagi memupuk semangat inovasi yang memberi tumpuan kepada menyediakan kualiti akademik, perkhidmatan, kecemerlangan, dan kemudahan kepada pelajar kerja.
  • Untuk menjana sumber kewangan fi perlu untuk menyokong misi Universiti.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

East London University

Timur London Seni Visual dan Filem program direka untuk generasi baru tukang cerita: artis yang berkongsi semangat untuk visual dan seni persembahan di seluruh pelbagai k ... [+]

Timur London Seni Visual dan Filem program direka untuk generasi baru tukang cerita: artis yang berkongsi semangat untuk visual dan seni persembahan di seluruh pelbagai kemudahan yang ada media dan mahu belajar dengan membuat projek-projek mereka sendiri dalam hands-on, program intensif .

Program kami mengimbangi kajian kraf dengan pengalaman praktikal untuk melatih pelajar untuk menjadi lmmakers fi terbaik dan artis visual dan penghibur mereka boleh. Ini dicapai dengan jadual ketat pengajaran bilik darjah, tangan-on bengkel, dan pengalaman praktikal serta-merta.

Program ini menyediakan generasi akan datang kreatif skrin pintar. Ia membina kemahiran kreatif dan teknikal yang penting untuk berjaya dalam industri fi lm, televisyen dan media baru hari ini. tutor profesional kami dan penceramah berkaliber mengajar asas bercerita, pengeluaran dan perniagaan skrin kemahiran.... [-]

Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
East London University

Program Sarjana Pascasarjana ini akan menyediakan anda untuk bidang komunikasi yang luas. Sarjana Komunikasi menyiasat komunikasi berkesan vs tidak berkesan, dan pakar ya ... [+]

Program Sarjana Pascasarjana ini akan menyediakan anda untuk bidang komunikasi yang luas. Sarjana Komunikasi menyiasat komunikasi berkesan vs tidak berkesan, dan pakar yang menggunakannya. Pelajar menghadapi isu komunikasi yang tulen, membangunkan kemahiran komunikasi yang boleh digunakan, dan membina portfolio yang kukuh.

Objektif program

Program sepenuh masa ini akan menjadikan anda bekerja dengan projek-projek kumpulan sebenar dunia dan hands-on

tugasan yang berputar di sekitar kepakaran berikut:

1. Penyelidikan Komunikasi

2. Perhubungan Awam dan Media

3. Komunikasi Digital

Program

Ijazah Sarjana Muda Pascasiswazah 2 tahun ini memberikan 120 kredit ECTS yang diedarkan dalam 4 semester selama 15 minggu setiap satu: 96 kredit ECTS mandatori (termasuk 18 kredit ECTS yang diberikan setelah tamat latihan profesional mandatori dan 12 kredit ECTS untuk Tesis Guru pada akhir program) dan 24 kredit ECTS elektif memilih katalog 48 jumlah ECTS elektif. Pelajar akan membuat keputusan di antara 2 kanak-kanak di bawah umur:... [-]

Afrika Selatan East London
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
East London University

pemimpin pemasaran dan komunikasi celik hari ini bermula pada titik hujung: pemikiran, tingkah laku, dan tindakan pembeli. Mereka tahu betapa pentingnya pembezaan, dan ba ... [+]

pemimpin pemasaran dan komunikasi celik hari ini bermula pada titik hujung: pemikiran, tingkah laku, dan tindakan pembeli. Mereka tahu betapa pentingnya pembezaan, dan bagaimana untuk menubuhkan kedudukan jenama yang unik dan ownable dalam minda khalayak sasaran. Mereka tahu bagaimana untuk memanfaatkan pandangan pengguna untuk menyampaikan mesej tindakan-inspirasi dan memohon sumber data baru untuk memberitahu harga, pembungkusan, dan strategi promosi. Dan mereka melakukannya semua sambil membina berprestasi tinggi pasukan dan menjaga garis jelas penglihatan pada bahagian pasaran, jumlah, dan ROI.

Program Pemasaran ELU ini mengajar anda bagaimana untuk mengemudi cabaran hari ini manakala pembumian anda dalam teori masa diuji supaya anda anda akan bersedia untuk membawa inovasi esok.... [-]

Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
East London University

Program master Siswazah akan menyediakan anda untuk kedudukan dalam pembangunan Web. Ijazah yang agak baru ini dibentuk oleh majikan yang menyatakan keperluan mereka untu ... [+]

Program master Siswazah akan menyediakan anda untuk kedudukan dalam pembangunan Web. Ijazah yang agak baru ini dibentuk oleh majikan yang menyatakan keperluan mereka untuk pekerja dengan kemahiran pembangunan web: pengurusan pangkalan data, rangkaian komputer, keselamatan maklumat, aplikasi Web, dll. Program ini disesuaikan untuk memenuhi permintaan ini dengan mengimbangi kawasan asas persefahaman dan penyelesaian masalah dengan penekanan kepada teknologi web berpusatkan. graduan kami adalah segera produktif dan penyesuaian sebagai pengaturcara, pembangun Web, pembangun perisian, arkitek perisian, aplikasi Web pemaju.

Objektif Program... [-]

Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
East London University

Dalam era perniagaan baru, formula untuk berjaya menuntut lebih daripada mengklik melalui spreadsheet atau meraih tajuk utama dari tickers pasaran saham. Di sini, di Lond ... [+]

Dalam era perniagaan baru, formula untuk berjaya menuntut lebih daripada mengklik melalui spreadsheet atau meraih tajuk utama dari tickers pasaran saham. Di sini, di London University East, pandangan yang paling berharga yang dilahirkan dari tangan-on pemahaman bagaimana membiayai dapat memperbaiki kehidupan rakyat. Kami menjemput anda untuk menggulung lengan baju anda - dan turun ke perniagaan.

Program Master Siswazah akan menyediakan anda untuk kedudukan dalam bidang Kewangan (Analyst, Quant, Pengurusan Risiko, dan lain-lain). The Master dalam Kewangan mampu up-to-the pengetahuan minit di kawasan paling inovatif kewangan, termasuk geopolitik, tingkah laku kewangan, tadbir urus risiko, dan kewangan Islam. tuan juga akan melengkapkan anda dengan pengetahuan praktikal dan gunaan, serta nilai-nilai tambahan yang anda akan perlukan untuk berjaya sebagai pembiaya. induk ini menggabungkan kerapian akademik alat analisis dengan pengalaman profesional berpengalaman.... [-]

Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
East London University

... [+]

Program

Ijazah Sarjana Muda Pascasiswazah 2 tahun ini memberikan 120 kredit ECTS yang diedarkan dalam 4 semester selama 15 minggu setiap satu: 96 kredit ECTS mandatori (termasuk 18 kredit ECTS yang diberikan setelah tamat latihan profesional mandatori dan 12 kredit ECTS untuk Tesis Guru pada akhir program) dan 24 kredit ECTS elektif memilih katalog 48 jumlah ECTS elektif. Pelajar perlu membuat keputusan antara 2 bawah umur:

[-]
Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
14 Stewart Drive
Berea

East London, Timur Tanjung, 5241 ZA
Media Sosial