Keystone logo

0 Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Pengajian Undang-undang Pentadbiran Undang-undang Perlembagaan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Pentadbiran
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Popular education type

Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Pengajian Undang-undang Pentadbiran Undang-undang Perlembagaan

Ijazah Sarjana adalah pelajar ijazah pascasiswazah yang boleh memilih untuk bekerja selepas menerima bujang mereka. Ijazah ini dapat membantu individu memanjat tangga dalam kerjaya mereka, atau mengejar kerjaya yang lebih maju secara keseluruhan dengan menyempurnakan kemahiran yang diperlukan untuk bidang kerjaya yang dipersoalkan.

Apakah Master dalam Hukum Perlembagaan? Ijazah ini melibatkan kajian mendalam undang-undang perlembagaan kerana ia berkaitan dengan perlembagaan Amerika Syarikat. Semasa mengambil kursus, peserta dalam program ijazah ini dikehendaki menguasai sejumlah subjek, seperti hak asasi manusia, sistem undang-undang Amerika secara keseluruhannya, undang-undang pentadbiran, undang-undang media, litigasi persekutuan, dan penauman dan penulisan undang-undang. Setiap subjek ini memperkuat kemahiran para ulama dalam bidang litigasi dan mempersiapkan mereka untuk kerjaya masa depan dalam bidang undang-undang.

Semasa pengajian mereka, pelajar dapat membina pelbagai kemahiran, seperti deduktif deduktif, menulis, dan keupayaan penyelidikan, yang semuanya akan membantu mereka dalam kerjaya mereka. Kemahiran ini juga dapat membantu para peserta program dalam kehidupan seharian mereka dengan membenarkan mereka untuk berinteraksi dan berkomunikasi dengan orang lain dengan lebih dekat dengan pelbagai subjek.

Kos pengajian untuk program ini berbeza antara negara dan institusi yang berbeza. Oleh itu, penting bagi pihak-pihak yang berminat untuk meneliti kos kursus sebelum membuat komitmen kepada mana-mana sekolah dalam senarai mereka, serta tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikan program tersebut.

Dengan melengkapkan program ijazah sarjana ini, pelajar yang memperoleh kemahiran ini dalam undang-undang perlembagaan mungkin mempunyai banyak peluang kerjaya yang terbuka kepada mereka. Sesetengah pilihan kerjaya yang mungkin dijangka diperoleh oleh pelajar selepas tamat pengajian termasuk wartawan sah, penasihat undang-undang, guru atau profesor sejarah atau undang-undang, dan pakar kepatuhan. Peluang kerjaya ini merangkumi pelbagai industri, menjadikannya lebih mudah bagi graduan mendapatkan kedudukan yang mereka nikmati.

Pelajar yang mempunyai jadual yang terhad boleh memilih menghadiri kursus yang diperlukan untuk program induk ini dalam talian, tetapi masih ada pilihan untuk pembelajaran tempatan atau antarabangsa. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.