Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa Pengajian Televisyen Televisyen 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Pengajian Televisyen
  • Televisyen
Bidang pengajian
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Sarjana Program dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa Pengajian Televisyen Televisyen

Mempertimbangkan ijazah televisyen? Ia adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang ingin mendapatkan kepakaran dalam industri TV dan hiburan. Program khusus ini merangkumi pelbagai topik, daripada aspek kreatif seperti penulisan skrip dan pengarahan kepada subjek teknikal dan berkaitan perniagaan seperti pengeluaran dan pemasaran.

Nilai sebenar ijazah televisyen terletak pada gabungan pengetahuan teori dan pengalaman praktikal. Anda akan berpeluang untuk mengusahakan projek praktikal, latihan amali dan bekerjasama dengan profesional berpengalaman dalam bidang tersebut.

Setelah menamatkan program ijazah televisyen, anda akan bersedia untuk memasuki industri dalam pelbagai peranan. Sama ada minat anda terletak pada penulisan, pengarahan, pengeluaran atau pemasaran, ijazah ini boleh berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk kerjaya yang bermanfaat dan berjaya dalam dunia televisyen dan hiburan yang dinamik.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.