Keystone logo

10 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Marin 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Teknologi
 • Teknologi Marin
Bidang pengajian
 • Pengajian Teknologi (10)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Marin

  Teknologi Marin berkaitan dengan pembinaan, operasi dan penyelenggaraan kapal. Jurutera marin bertanggungjawab untuk jentera dan sistem kapal, dan akan mempunyai pengetahuan yang luas tentang semua jenis enjin, termasuk diesel, turbin gas, elektrik dan jentera hidraulik dan lain-lain Jika anda berminat untuk belajar tentang lapangan pengajian ini yang boleh membawa kepada peluang kerjaya yang cemerlang, kemudian Ijazah Sarjana Teknologi Marin mungkin tahap untuk anda.

  Jika anda telah sentiasa berminat untuk bekerja berhampiran dengan dan dengan laut, Sarjana Teknologi Marin akan menggabungkan pengetahuan anda teknologi dan jentera dengan keajaiban laut. Sarjana Teknologi Marin bukan sahaja akan melayakkan anda untuk bekerja sebagai seorang jurutera, tetapi anda juga boleh menstrukturkan ijazah anda untuk memahami tahap kefahaman yang tinggi daripada industri pengangkutan, dan oleh itu anda boleh bekerja dengan perniagaan jika anda ingin jadi.

  Di laman ini anda akan mendapati beberapa Sarjana dalam program Teknologi Marin.Mengetahui jika ini adalah sesuatu untuk anda dengan menatal melalui program-program di bawah!