Keystone logo

5 Sarjana Program dalam Pengajian Profesional Teknologi dan Kejuruteraan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Profesional
 • Teknologi dan Kejuruteraan
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (5)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Sarjana Program dalam Pengajian Profesional Teknologi dan Kejuruteraan

  Sarjana Pengajian Profesional (MPS) adalah sarjana yang direka untuk menumpukan perhatian lebih khusus di satu kawasan di dalam bidang yang lebih luas antara disiplin. Terdapat umumnya memberi tumpuan kepada aplikasi dunia sebenar kemahiran. Orang yang mengejar ijazah ini mungkin mahu mendalami kepakaran profesional mereka dalam industri semasa mereka atau mungkin ingin menukar gear profesional.

  Apakah Pengajian Profesional dalam Teknologi dan Kejuruteraan? Ijazah seperti ini boleh memberi tumpuan kepada teknologi maklumat, atau ia mungkin bimbang dengan reka bentuk pembinaan dan perancangan. Program yang berbeza boleh menawarkan kursus-kursus yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan pelajar subjek untuk memaksimumkan pemakaiannya bagi industri sedia ada. Dalam kebanyakan kes, kursus pengajian akan menggabungkan kuliah dalam kelas kerja lapangan.Kelas boleh termasuk sains komputer, psikologi, sokongan keputusan, keselamatan industri, pengurusan risiko, dan pengurusan krisis dan bencana. Program A juga boleh membenarkan, atau memerlukan, magang atau penempatan profesional.

  Manfaat yang MPS termasuk pengetahuan tentang bagaimana untuk menggunakan kemahiran yang dipelajari kepada situasi sebenar dalam suasana yang profesional meningkat. Graduan boleh menikmati keyakinan memahami subjek mereka dan bagaimana ia berfungsi dalam keadaan yang tulen sebelum mereka memasuki lapangan. Orang yang sudah berada di dalam industri dan yang mendapatkan ijazah ini untuk memperdalam dan memperluaskan pengetahuan mereka boleh mendapat manfaat daripada nilai tambah mereka membawa kepada pekerjaan. Ijazah profesional boleh meningkatkan Potensi Pendapatan dan keselamatan pekerjaan.

  Yuran pengajian dan pendaftaran berbeza-beza mengikut program dan sekolah. Hubungi sekolah dengan program pilihan anda untuk maklumat lanjut mengenai keperluan tuisyennya.

  Terdapat pelbagai peluang kerjaya bagi graduan Sarjana Pengajian Profesional dalam Teknologi dan Kejuruteraan. Kawasan termasuk perlombongan dan industri tenaga lain, perikanan, pertanian, pelancongan, infrastruktur komuniti, bandar dan perancangan serantau, pengangkutan, reka bentuk bandar, dan penganalisis risiko bencana, untuk menamakan adil beberapa. Keselamatan adalah satu bidang yang semakin meningkat peluang dalam industri teknologi maklumat. Seni bina dan kejuruteraan Enterprise keselamatan semakin bidang yang memerlukan orang yang mempunyai kepakaran tertentu.

  Pangkalan data kami mempunyai pilihan yang banyak program yang menawarkan pembelajaran darjah profesional dalam teknologi dan kejuruteraan dari universiti-universiti di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.