Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sarjana dalam Sukan Luaran 2023

1 Sarjana Program dalam Sukan Luaran 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah satu program untuk pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dan ingin mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang subjek pilihan mereka. Ijazah ini membolehkan pelajar menyelidik topik yang dipilih dan meneruskan kedudukan peringkat pengurusan dalam industri.

Apakah Master dalam Sukan Luar? Pelajar yang tidak suka lebih daripada berada di luar dan berkongsi keghairahan mereka dengan orang lain dapat menikmati pendapatan Master dalam Sukan Luaran. Pelajar boleh mengambil kursus pemuliharaan, mengajar di luar, sukan luar tertentu dan banyak lagi. Kursus kursus biasanya menyediakan pelajar untuk merekabentuk dan melaksanakan program untuk pencinta alam semula jadi. Ia mengambil masa kira-kira dua tahun untuk melengkapkan program ijazah sarjana dalam sukan luaran.

Melalui memperoleh Master dalam Sukan Luaran, pelajar dapat menguasai semua jenis aktiviti luar yang dapat mereka nikmati dalam masa lapang mereka serta dalam karier mereka. Tambahan pula, pelajar dapat belajar bagaimana mendidik kumpulan orang yang pelbagai. Graduan juga biasanya meninggalkan dengan pemahaman dan apresiasi yang lebih besar untuk dunia semulajadi.

Sarjana dalam Sukan Luaran boleh mengenakan jumlah yang berbeza untuk setiap pelajar. Orang yang sedang mempertimbangkan untuk memulakan pengembaraan itu harus mengkaji semula kadar tuisyen setiap sekolah dan lokasi mereka untuk menentukan kos program.

Program ijazah ini sesuai untuk mereka yang ingin menghabiskan kerjaya mereka di luar rumah yang hebat. Graduan yang memilih pengkhususan dalam pendidikan boleh menjadi pengarah kem untuk kem musim panas tradisional. Taman kebangsaan dan negeri sering menyewa graduan dengan Master di Sukan Luaran untuk menjadi rangers taman. Selain itu, para siswazah boleh terus mengetuai pengembaraan untuk orang dewasa, seperti kelas mendaki dan perjalanan berkayak. Tidak kira trek kerjaya, para profesional ini sering menghabiskan banyak pekerjaan mereka di bawah langit terbuka.

Sama ada pelajar mahu belajar di komuniti mereka atau seluruh negara lain, mungkin ada program Master dalam Sukan Luar untuk mereka. Selain itu, sesetengah pelajar memilih pilihan dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Sukan
  • Pengajian Sukan
  • Sukan Luaran
Bidang pengajian
  • Sukan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan