Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 78 Sarjana dalam Strategi 2023

78 Sarjana Program dalam Strategi 2023

Gambaran keseluruhan

Adakah bakat istimewa anda dalam merancang dan menyelaras? Adakah anda mempunyai ijazah dalam bidang perniagaan dan berminat untuk bekerja lebih dalam bidang ini? Kemudian Sarjana dalam program Strategi kemungkinan yang menarik untuk anda. Dengan Sarjana dalam Strategi, anda akan mempunyai keupayaan untuk memohon teori dalam pengurusan strategik serta kemahiran dan teknik untuk beroperasi merentasi sempadan profesional dan budaya di seluruh dunia.

Terdapat pelbagai peluang kerjaya dengan Sarjana dalam Strategi - anda akan layak untuk bekerja untuk syarikat-syarikat multinasional dan boleh penyelidikan perkembangan strategi, serta menganalisis dan berunding untuk syarikat. Menilai dan menguruskan peluang perniagaan adalah sebahagian daripada pendidikan, jadi anda boleh dengan mudah akan dapat untuk memilih kerjaya anda sendiri! Dengan Sarjana dalam Strategi, anda boleh memilih untuk mengkhusus dalam bidang seperti kawalan pengurusan, pengurusan strategik, keusahawanan, strategi korporat dan pengurusan inovasi, untuk menamakan beberapa.

Masterstudies.com menyediakan akses kepada banyak Master dalam program Strategi. Klik pada mana-mana pautan di bawah dan mendapati apa ijazah paling sesuai untuk anda!

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Perniagaan
  • Strategi
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (78)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian