We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

37 Sarjana Program dalam Singapura untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)
  • Pengajian Ekonomi (4)
  • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
  • Pengajian Kejuruteraan (2)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Sarjana Program dalam Singapura

Singapura adalah sebuah negara pulau yang terletak di Asia Tenggara. Dengan empat bahasa rasmi, ia adalah satu wadah tumpuan budaya, menarik ramai pelajar antarabangsa dan profesional dari seluruh dunia. Lebih satu pertiga daripada penduduk Singapura adalah asing dan ia mempunyai ekonomi yang sangat maju. Semua ciri-ciri ini menjadikan ia sebuah tempat yang menarik untuk Ijazah Sarjana di Singapura.

Singapura mempunyai sistem pendidikan yang terkemuka di dunia dan telah diiktiraf dan dipuji oleh menteri pendidikan di seluruh dunia. Anda boleh mengambil Ijazah Sarjana di Singapura sama ada sebuah sekolah awam atau swasta. Beberapa universiti di Singapura ditubuhkan universiti penyelidikan yang dikenali di seluruh dunia, serta menawarkan pelbagai program Sarjana yang sangat baik. Mata pelajaran yang ada untuk kajian untuk Ijazah Sarjana di Singapura termasuk Pengurusan Perniagaan, Ekonomi, Pengurusan Sistem Maklumat, Perakaunan, Undang-undang dan Sains Sosial, antara yang lain.

Tidak ada sebab untuk tidak menimbang untuk mengambil Ijazah Sarjana anda di Singapura. Untuk melihat apa peluang yang tersedia, lihat senarai di bawah!