18 Di kampus Sarjana Program dalam Seni Kulinari 2024
Penapis
Penapis
- Sarjana
- Pengajian Makanan dan Minuman
- Seni Kulinari
- Di kampus
18 Di kampus Sarjana Program dalam Seni Kulinari 2024
Popular education type
Popular locations
See less
Di kampus Sarjana Program dalam Seni Kulinari
seni kulinari adalah kajian menyediakan dan mengatur makanan. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk mencipta karya-karya seni yang juga sesuai untuk dimakan. Pelajar boleh memilih untuk mempelajari satu kawasan tertentu atau mempelajari Secara Umum banyak kepakaran yang berbeza.
Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.
Pembelajaran di kampus merujuk kepada menghadiri kelas secara peribadi. Ia biasanya melibatkan pergi ke kelas dan kuliah tradisional, mengambil bahagian dalam aktiviti kumpulan, dan melibatkan diri dengan fakulti dan rakan sebaya secara peribadi. Pembelajaran di kampus juga selalunya merangkumi akses kepada makmal, perpustakaan dan sumber kampus lain seperti kelab pelajar, pejabat perkhidmatan kerjaya dan pusat rekreasi.