Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 15 Sarjana dalam Seni Kulinari 2023

15 Sarjana Program dalam Seni Kulinari 2023

Gambaran keseluruhan

Selepas pendidikan sarjana muda, ijazah sarjana 's membantu pelajar mengasah matlamat kerjaya mereka dan kepakaran dalam bidang kajian. Siswazah dari program ini boleh membuat keputusan untuk memulakan kerjaya dalam bidang mereka atau pergi untuk mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi lagi.

Apakah Sarjana Seni Kulinari? Tahap ini dirancang untuk pelajar yang berharap untuk membina kerjaya sebagai tukang masak dan pekerja pakar makanan lain. Beberapa program khusus untuk masakan tertentu, manakala yang lain adalah lebih umum. Dalam mana-mana kes, kursus yang biasanya memasak intensif ketika masih menggabungkan unsur-unsur teori penting. Sebagai contoh, pelajar sering diperlukan untuk melengkapkan kursus dalam pemakanan, kimia asas, reka bentuk makanan, teknik dan berpasangan wain merasa.

Selain daripada kelebihan mempelajari kemahiran yang bernilai dan boleh dipasarkan seni kulinari, jalan pengajian ini mempunyai manfaat lain.Pelajar-pelajar belajar tentang nilai bahan-bahan segar dan sihat, dan oleh itu dilengkapi dengan baik untuk mewujudkan makanan sihat, gourmet untuk diri mereka dan keluarga mereka.

Setiap Master dalam program Seni Kulinari akan mempunyai kos yang berbeza. Tuisyen, serta yuran pendaftaran dan pendaftaran, berbeza-beza dari sekolah ke sekolah berdasarkan lokasi. Hubungi sekolah individu secara langsung untuk maklumat lanjut.

Pelajar yang gemarkan makanan yang berkualiti baik disampaikan dengan jalan pengajian ini, kerana ia menetapkan mereka untuk beberapa profesion yang berkaitan dengan makanan. Mungkin lebih baik daripada mana-mana tahap yang lain, Sarjana Seni Kulinari menyediakan graduan untuk berjaya dan bermanfaat kerjaya sebagai chef gourmet, pembuat roti, dan pengurus restoran. Ini adalah kerjaya yang dengan banyak ruang untuk kemajuan, dan ramai graduan program ini pergi jauh dalam industri makanan.

Jika anda berminat untuk mendaftar dalam program Sarjana Seni Kulinari, terdapat banyak pilihan yang tersedia untuk anda di seluruh dunia.Pangkalan data kami sekolah boleh menjadi sumber yang berguna untuk menentukan program yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Seni Kulinari
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (15)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian