Keystone logo

9 Sarjana Program dalam Pengajian Profesional Seni dan Reka Bentuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Profesional
 • Seni dan Reka Bentuk
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (9)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Profesional Seni dan Reka Bentuk

  Sarjana Pengajian Profesional (MPS) adalah ijazah lepasan sarjana muda direka untuk menggabungkan pengetahuan praktikal, pengalaman, dan analisis dalam bidang antara disiplin bagi tujuan memberi tumpuan lebih khusus dalam bidang itu.

  Apakah Pengajian Profesional dalam Seni dan Reka Bentuk? Sarjana Pengajian Profesional dengan kepekatan ini boleh mengasah dalam pada kawasan digunakan seperti lampu atau reka bentuk dalaman atau boleh melihat secara eksklusif di komputer dan permainan web pembangunan. Kursus mungkin termasuk kelas-kelas dalam reka bentuk dan konsep, psikologi, sains komputer, aplikasi dan kemampanan, pengurusan strategik, ekonomi, pengurusan projek, dan penjenamaan dan pemasaran. Jenis Muda bertujuan menyediakan siswazah untuk peranan kepimpinan yang aktif dalam projek-projek sebenar, dari visualisasi untuk siap.

  Salah satu manfaat yang besar untuk program pengajian profesional adalah jumlah kenalan pelajar yang mengalami dengan pemimpin-pemimpin dalam bidang pengajian mereka. Sebagai contoh, dalam program Sarjana Pembangunan Permainan, pelajar boleh bekerja bersama-sama pemaju profesional dalam projek-projek, dan mempunyai peluang untuk mempamerkan rekaan mereka sendiri kepada pemimpin-pemimpin industri. Para pelajar boleh memupuk hubungan yang bergerak di luar bilik darjah dan ke dalam kerjaya mereka.

  Kos ijazah mungkin berbeza-beza dari universiti ke universiti. Hubungi sekolah pilihan anda untuk mengetahui butir-butir mengenai jadual tuisyen dan pendaftaran.

  Sarjana Pengajian Profesional dalam Seni dan Rekabentuk boleh menawarkan banyak pilihan kerjaya untuk siswazah. Kajian tertentu boleh membawa kepada kedudukan dalam reka bentuk dalaman bagi industri penjagaan kesihatan.Terdapat keperluan untuk profesional dalam kedua-dua industri dan swasta dalam komuniti untuk perancangan dan pembangunan mampan. Reka bentuk lampu mempunyai aplikasi dalam semua bidang seni bina, dari ibu pejabat korporat ke teater. Industri perjudian bertujuan inovator yang mempunyai pendidikan dan pengalaman untuk membawa ciptaan mereka kepada pasaran. Kemahiran reka bentuk dan pembangunan adalah sangat diambil bekerja dalam bidang kejuruteraan elektrik, antara bidang-bidang lain.

  Explore pangkalan data kami yang luas untuk program yang menunjukkan anda bagaimana untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya profesional anda dalam seni dan reka bentuk. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.