Keystone logo

45 Sarjana Program dalam Pengajian Seni Bina Seni Bina dalam Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Seni Bina
 • Seni Bina
Bidang pengajian
 • Pengajian Seni Bina (45)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Sarjana Program dalam Pengajian Seni Bina Seni Bina

  Sarjana dalam program Seni Bina di universiti-universiti dan kolej di Amerika Syarikat adalah sesuai bagi mereka yang telah menamatkan ijazah sarjana muda dalam bidang yang berkaitan dan ingin menambah daya saing setaraf dengan kelulusan mereka. Dari Perancangan Wilayah dan Bandar untuk Pembangunan Harta Tanah, Perancangan Pengangkutan dari dan Kejuruteraan untuk Pengurusan Pembinaan dan banyak lagi, program dalam Master di kawasan akademik Senibina berkhidmat pelbagai aspirasi profesional. Universiti di Amerika Syarikat mengalu-alukan kedua-dua graduan baru-baru ini dari program sarjana muda 's, dan juga profesional yang bekerja mencari perubahan kerjaya atau kenaikan pangkat.

  Ditawarkan pada separuh masa atau sepenuh masa, Master dalam program Seni Bina ditawarkan di beberapa buah sekolah di seluruh Amerika Syarikat, di California, New York, Pennsylvania, South Carolina dan banyak lagi.Program biasanya berlangsung dua hingga tiga tahun dan berkemuncak dengan projek tesis, yang ditugaskan untuk diisi oleh pelajar individu atau kumpulan. Bantuan kewangan boleh didapati di beberapa institusi di Amerika Syarikat untuk pelajar Sarjana Seni Bina, dan terdapat juga peluang-peluang lain untuk memohon bantuan kewangan melalui organisasi awam atau swasta.

  Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mengambil kelayakan anda dalam bidang seni bina ke peringkat seterusnya dengan Ijazah Sarjana Seni Bina dari sebuah universiti di Amerika Syarikat!