Keystone logo

19 Sarjana Program dalam Sains Pengurusan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Sains Pengurusan
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (19)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Sains Pengurusan

  Jika anda sedang mencari untuk beralih kepada kedudukan pengurusan peringkat tinggi, anda harus mempertimbangkan untuk meningkatkan kepakaran teknikal anda dan membangunkan kebolehan pengurusan anda. Sarjana Sains Pengurusan menyediakan jenis pendidikan, memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda.

  &nbsp

  Apakah Sarjana Sains Pengurusan? Juga dikenali sebagai penyelidikan operasi, sains pengurusan melibatkan penggunaan kaedah matematik untuk sistem organisasi. Program ini direka bentuk untuk membantu pelajar merangka penyelesaian masalah dan kaedah membuat keputusan. Pelajar mengambil kombinasi analisis dan pengurusan kursus, sebahagian daripada yang biasanya termasuk kewangan korporat, pengeluaran, dan pengurusan operasi.

  &nbsp

  Dengan ijazah sarjana, pelajar boleh merasa lebih mudah untuk mencari pekerjaan. Graduan boleh mengharapkan untuk mencari kerja sebagai penganalisis penyelidikan operasi, satu profesion yang terus berkembang dalam permintaan.Walaupun ia berbeza dari tempat ke tempat, gaji seorang penganalisis yang biasanya tinggi.

  &nbsp

  Program Ijazah sarjana biasanya mengambil masa dua tahun untuk disiapkan. Terdapat banyak sekolah antarabangsa yang menawarkan jenis ini Muda, dan kos tuisyen berbeza di antara institusi. Sebelum memohon untuk program, anda perlu menghubungi sekolah dan menentukan kos pendaftaran. Anda juga boleh memohon untuk program dalam talian, yang lebih murah daripada yang tradisional.

  &nbsp

  Banyak syarikat mencari penganalisis operasi untuk mengisi jawatan pengurusan. Penganalisis boleh menggunakan kemahiran mereka untuk menyelesaikan masalah organisasi dalam pengeluaran, logistik, dan jualan. Mereka juga bertanggungjawab untuk mengumpul input daripada pekerja dan memberi nasihat kepada eksekutif syarikat. Sebagai teknologi menjadi lebih bersepadu ke tempat kerja, organisasi perlu penganalisis untuk menjaga operasi berjalan dengan lancar. Graduan juga sering diupah untuk bekerja untuk tentera atau kerajaan.

  &nbsp

  Program sains pengurusan boleh didapati di pelbagai universiti antarabangsa. Di samping itu, terdapat banyak pilihan dalam talian untuk anda untuk mengambil kesempatan daripada. Dengan mendaftar dalam program ijazah sarjana, anda boleh memperolehi kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia profesional. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.