Keystone logo

3 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Sains Pengguna 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Sains Pengguna
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (3)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

Popular education type

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Sains Pengguna

Sains Pengguna membawa disiplin seperti hubungan keluarga, ekonomi pengguna, dan pengurusan sumber. Matlamat utamanya adalah untuk menangani cabaran harian yang dihadapi oleh individu dan keluarga, memperkasakan mereka untuk membuat keputusan termaklum dalam bidang seperti kewangan peribadi dan pemakanan.

Semasa program ijazah Sains Pengguna, anda boleh mengharapkan untuk menyelidiki subjek teras seperti tingkah laku pengguna, pengurusan sumber keluarga, sains makanan dan pembangunan manusia.

Lulus dengan ijazah dalam Sains Pengguna membuka beberapa laluan kerjaya. Anda boleh bekerjasama dengan perniagaan untuk menyelesaikan aduan pengguna, memberikan maklumat berharga tentang produk dan perkhidmatan, atau memastikan pematuhan undang-undang perlindungan pengguna. Sebagai alternatif, anda boleh memilih untuk membantu individu dan keluarga dalam membuat belanjawan, mengurus hutang atau merancang untuk bersara.

Mulakan penyelidikan program ijazah Sains Pengguna hari ini dan ambil langkah pertama ke arah masa depan yang memuaskan.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.