Keystone logo

61 Sarjana Program dalam Sains Semula Jadi Sains Geografi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Sains Semula Jadi
  • Sains Geografi
Bidang pengajian
  • Sains Semula Jadi (61)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Sains Semula Jadi Sains Geografi

Sains Geografi mengkaji Bumi melalui ciri-fiturnya fenomena dan pelbagai. Adakah anda selalu terpesona oleh gempa bumi dan gunung berapi? Kemudian Sarjana Sains Geografi adalah satu peluang yang baik untuk belajar lebih lanjut mengenai ini, dan lain-lain fenomena geografi semulajadi.

Sarjana Sains Geografi merangkumi pelbagai mata pelajaran, dan sebagai seorang ahli sains geografi anda boleh memilih antara mata pelajaran seperti Analisis Spatial, Kajian Kawasan dan Sains Alam. Terdapat sebilangan besar program Sarjana Sains geografi yang berkaitan dengan bidang ini untuk mana-mana pelajar yang ingin memajukan pendidikan dan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya. Di laman ini anda boleh mencari program Sarjana Sains dalam mata pelajaran geografi seperti Geoinformatics, Sains Alam, Geologi Ekonomi dan banyak lagi.

Jadi jika anda telah mempertimbangkan kerjaya yang entah bagaimana berkaitan dengan Bumi dan komponennya, Sains Geografi kemungkinan besar pilihan kerjaya yang bijak untuk anda.Jadi tatal melalui Master yang banyak dalam program Sains Geografi dalam senarai itu dan mendapati apa pilihan anda!