Keystone logo

198 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Data
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (198)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Data

Pelajar yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang tertentu kepentingan mungkin mahu melihat ke dalam mendapatkan ijazah sarjana. Majikan sering kelihatan baik pada pemegang ijazah sarjana, kerana mereka sering mempunyai pendidikan yang lebih baik dan pengalaman lebih daripada mereka yang mempunyai ijazah peringkat rendah.

Apa yang Sarjana Sains Data? Orang ramai yang ingin mengumpul, memproses dan mengedarkan data dari set luar biasa besar maklumat yang mungkin ingin mendapatkan Sarjana Sains Data. kursus program memberi tumpuan kepada struktur perisian, kitaran hidup dan metodologi. Selain belajar mengenai sistem rangkaian dan pangkalan data, pelajar memahami bagaimana hak cipta, dasar privasi dan kerja jaminan kualiti. Mendapatkan Sarjana Sains Data boleh menawarkan lebih banyak peluang kerjaya bagi ulama yang mempunyai ijazah sarjana muda.

Ini ijazah lanjutan boleh membawa kepada gaji yang lebih tinggi, atau menyediakan batu loncatan untuk mereka yang berhasrat untuk mendapat ijazah doktor falsafah.pendidikan universiti juga boleh mengajar pelajar kemahiran yang penting, seperti bekerja dengan pasukan, komunikasi yang betul dan organisasi yang baik. Kualiti ini boleh digunakan untuk menyediakan etika kerja yang kuat atau boleh membantu untuk memperbaiki kehidupan seharian seseorang.

Kos mendapatkan ijazah sarjana mungkin berbeza-beza bergantung kepada institut pendidikan pelajar memutuskan untuk hadir dan apa kawasan geografi di. Dalam beberapa kes, sekolah menawarkan bantuan kewangan untuk membantu pelajar membiayai pendidikan mereka.

Ulama yang menamatkan pengajian dengan Ijazah Sarjana Sains Data mungkin dapat mencari kerjaya dalam pelbagai industri, termasuk perisian komputer, internet, bioteknologi, penyelidikan dan farmaseutikal. profesional ini mampu untuk menarik maklumat penting dari set data yang besar yang akhirnya membantu bidang mereka bekerja dalam. graduan sains Data bekerja dengan syarikat besar yang ingin melanjutkan asas pelanggan mereka dan menjalankan syarikat yang berjaya.profesional ini boleh mencari jawatan lumayan di syarikat perisian atas atau bekerja di sebuah universiti.

Sesetengah universiti menawarkan program dalam talian untuk memudahkan proses akademik bagi sesetengah pelajar. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.