Keystone logo

19 Sarjana Program dalam Sains Semula Jadi Sains Angkasa 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Sains Semula Jadi
  • Sains Angkasa
Bidang pengajian
  • Sains Semula Jadi (19)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Sains Semula Jadi Sains Angkasa

Bukan sahaja boleh mendapat ijazah sarjana boleh membantu pelajar mencapai tahap yang lebih tinggi di mana kerjaya mereka adalah berkenaan, ia juga boleh membolehkan pembangunan peribadi ganjaran di sepanjang jalan. Hal ini terutama berlaku bagi mereka yang mengikuti Ijazah Sarjana Sains Angkasa, ijazah yang bertujuan untuk menawarkan pemahaman yang tajam industri angkasa.

&nbsp

Apabila bertanya, apakah Sarjana Sains Angkasa, pelajar mestilah mengetahui apa kerja kursus ini memerlukan. Mereka yang terlibat dalam program ini akan mengambil bahagian dengan banyak maklumat yang berkaitan dengan ruang, dari asal-usul alam semesta kepada teknologi yang membolehkan pemahaman tentang konsep itu. Topik Program ini merangkumi kawasan seperti astrofizik, planetology dan sifat-sifat geofizik di bumi, sebagai tambahan kepada kajian-kajian yang berkaitan dengan teknologi yang berkaitan seperti komunikasi satelit.

Pelajar kerinduan untuk memahami alam semesta akan mendapati bahawa mendapatkan ijazah dalam bidang sains angkasa adalah sangat memuaskan.Mereka menamatkan kursus akan berada dalam kedudukan untuk bekerja untuk organisasi yang berdedikasi untuk mencipta kembali perjalanan ruang untuk manusia moden muncul. Di samping itu, graduan boleh menggunakan kajian mereka di seluruh dunia, terima kasih kepada perspektif global yang diberikan.

&nbsp

Apabila ia datang kepada kos memperoleh satu induk 's, jumlah yuran boleh berbeza sedikit bergantung kepada beberapa faktor. Atas sebab ini, semua pelajar mesti membuat keputusan yang betul sama ada sekolah yang berpotensi akan memenuhi keperluan mereka yang sedia ada.

&nbsp

Terdapat pelbagai kerjaya yang lumayan dan menarik menanti graduan dengan Ijazah Sarjana Sains Angkasa. Reka bentuk kapal angkasa adalah salah satu daripada banyak kemungkinan, sama ada untuk agensi-agensi kerajaan atau dalam sektor swasta. Selain jawatan yang berkaitan dengan aspek teknikal penerokaan angkasa lepas, graduan juga boleh mencari kerja sebagai aeroangkasa atau jurutera penerbangan.Calon yang layak juga boleh mendapatkan peranan sebagai pendidik dalam institusi pengajian tinggi.

&nbsp

Mencari sekolah yang baik boleh mengambil sedikit kerja bagi pihak bakal pelajar, terutama apabila dalam mengejar ijazah 's induk. Bagi pelajar yang tinggal di kawasan pedalaman dan untuk orang lain yang tidak dapat menghadiri kelas secara fizikal secara tetap, pembelajaran dalam talian boleh menjadi cara yang ideal untuk mengakses pendidikan berkualiti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.