Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 25 Sarjana dalam Risikan Perniagaan 2023

25 Sarjana Program dalam Risikan Perniagaan 2023

Gambaran keseluruhan

Risikan perniagaan memegang potensi bagi organisasi untuk input besar jumlah maklumat tentang semua adalah proses dan keupayaan pengeluaran dan peluang-peluang baru, strategi, kelebihan daya saing dan kestabilan. Sarjana pelajar Perisikan Perniagaan akan belajar untuk melaporkan dan menganalisis maklumat perniagaan yang berkaitan dengan menggunakan peralatan dan teknologi, seperti penandaarasan, perlombongan data, pemprosesan acara kompleks, pengurusan prestasi perniagaan, perlombongan proses, analisis ramalan, perlombongan teks, pemprosesan analitis dalam talian dan analisis preskriptif . Banyak program Sarjana Perisikan Perniagaan akan merangkumi Six Sigma dan konsep cerita perniagaan untuk mengenal pasti proses perniagaan yang ideal untuk penambahbaikan dan mewajarkan cadangan perubahan.

Sarjana dalam program ijazah Perisikan Perniagaan menawarkan Sarjana khusus ijazah Sains dalam e-Perniagaan, Sistem Pengangkutan Pintar dan Perkhidmatan, Informatik dan Pengurusan Strategik.Boleh didapati di universiti dan sekolah-sekolah perniagaan di Birmingham, London, Borås, Denver dan Barcelona, ​​antara lain, pelajar mempunyai pelbagai program yang diketengahkan untuk dipilih apabila memutuskan Sarjana Muda Risikan Perniagaan untuk mengejar. Sarjana dalam program Perisikan Perniagaan biasanya berlangsung satu hingga dua tahun dan diakhiri dengan projek tesis sarjana.

Jika anda telah menamatkan ijazah sarjana muda 's dalam mata pelajaran yang berkaitan, dan ingin menambah daya saing kepada resume anda, mengapa tidak belajar lebih lanjut mengenai Master dalam program ijazah Perisikan perniagaan di mana-mana universiti terkemuka atau sekolah perniagaan yang disenaraikan di bawah !

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Risikan Perniagaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (25)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian