Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 28 Sarjana dalam Reka Cipta Fesyen dalam Europe 2023

28 Sarjana Program dalam Reka Cipta Fesyen dalam Europe 2023

Gambaran keseluruhan

Kursus dan program dalam rekaan fesyen adalah amat sesuai untuk pelajar yang ingin belajar tentang bagaimana aksesori dan pakaian yang direka, dihasilkan dan dipasarkan kepada orang ramai. Pelajar yang belajar bidang ini boleh mendapat kemahiran teknikal dan reka bentuk utama.

Dalam semua, terdapat lebih 4000 Institusi Pengajian Tinggi di Eropah yang menawarkan pelbagai kursus di Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Doktor Falsafah. Dengan semakin banyak pertubuhan-pertubuhan yang menawarkan bahasa Inggeris sebagai bahasa pendidikan untuk sekurang-kurangnya beberapa program ijazah, universiti-universiti di Eropah kini kualiti yang lebih tinggi berbanding sebelum ini. Universiti-universiti di Eropah menawarkan sambutan mesra kepada pelajar asing dan untuk memberikan kursus ilmu yang memenuhi keperluan profesion mereka dalam permintaan global hari ini.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Fesyen
 • Reka Cipta Fesyen
Bidang pengajian
 • Fesyen (28)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan