Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 19 Sarjana dalam Reka Bentuk Perindustrian 2023

19 Sarjana Program dalam Reka Bentuk Perindustrian 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar yang ingin menjadi profesional dalam bidang reka bentuk perindustrian adalah digalakkan untuk mengikuti Ijazah Sarjana Reka Bentuk Perindustrian. Dalam program ini, pelajar akan belajar untuk menggunakan amalan reka bentuk dan pelbagai teknik untuk membangunkan reka bentuk perindustrian siap yang diselaraskan.

&nbsp

Apakah Sarjana Reka Bentuk Perindustrian? A Sarjana Reka Bentuk Perindustrian ialah satu program yang mengajar pelajar bagaimana untuk membangunkan reka bentuk perindustrian yang berkualiti melalui proses kreatif dan berkesan. Pelajar yang berjaya menamatkan program ini dilengkapi dengan pengetahuan dan alat yang diperlukan untuk mencipta rekaan yang mampu masyarakat dan pengguna yang bertambah baik. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk mereka bentuk produk dan pelan yang boleh meningkatkan industri yang berbeza, termasuk lampu, grafik, automotif, pembungkusan, perabot, pameran, seni bina, video, produk, peralatan perubatan, permukaan meja, dan banyak lagi.

&nbsp

Pelajar yang berjaya menerima Ijazah Sarjana Reka Bentuk Perindustrian akan bersenjata dengan pendidikan dan pengalaman yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya yang berjaya dalam reka bentuk perindustrian. Oleh kerana program ini menyediakan seperti pelbagai bidang tumpuan, pelajar boleh menjadi pakar dalam kawasan yang mereka paling disediakan.

&nbsp

Kos ijazah sarjana dalam reka bentuk perindustrian berbeza-beza berdasarkan institusi yang dipilih dan lokasinya. Kebanyakan program boleh siap dalam tempoh dua tahun jika pelajar mendaftar dalam program ini secara sepenuh masa.

&nbsp

Pelajar yang mempunyai ijazah sarjana dalam reka bentuk perindustrian dilengkapi untuk meneruskan kerjaya profesional dalam pelbagai industri, termasuk: pereka pameran, pereka industri, pensyarah pendidikan lanjut, guru sekolah menengah, pensyarah pendidikan tinggi, membeli pengurus, pengiklanan eksekutif akaun, dan lain-lain kerjaya yang berkaitan dengan reka bentuk perindustrian.A Sarjana Reka Bentuk Perindustrian juga boleh menjadi berguna dalam kerjaya lain, seperti jualan dan pemasaran.

&nbsp

A Sarjana Reka Bentuk Perindustrian menyediakan pengalaman dan pengetahuan yang pelajar perlu mendapatkan jawatan peringkat tinggi dalam industri perindustrian dan pembangunan produk. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh memohon untuk Ijazah Sarjana Reka Bentuk Perindustrian, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Reka Bentuk
 • Reka Bentuk Perindustrian
Bidang pengajian
 • Pengajian Reka Bentuk (19)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian