Keystone logo

99 Sarjana Program dalam Pengajian Reka Bentuk Reka Bentuk Media 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Reka Bentuk
  • Reka Bentuk Media
Bidang pengajian
  • Pengajian Reka Bentuk (99)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Reka Bentuk Reka Bentuk Media

Reka bentuk media adalah mengenai penggunaan elemen visual untuk menyelesaikan masalah dan menyampaikan idea. Daripada iklan televisyen tradisional kepada laman web interaktif kepada pengalaman realiti maya - langit adalah had!

Semasa ijazah Reka Bentuk Media, anda akan mendapat pemahaman yang komprehensif tentang pelbagai aspek reka bentuk media, termasuk kemahiran praktikal, pengetahuan teori, dan pandangan industri. Kurikulum mungkin berbeza-beza bergantung pada program tertentu, tetapi pelajar boleh mengharapkan untuk belajar tentang reka bentuk grafik, reka bentuk web, grafik bergerak, pengeluaran video, pemasaran, pengurusan projek dan banyak lagi.

Sebagai graduan Reka Bentuk Media, anda mungkin mendapati diri anda bekerja pada kempen pengiklanan, mereka bentuk pengalaman pengguna untuk produk digital, atau bahkan mencipta permainan video yang mengasyikkan. Kepakaran anda juga boleh membawa kepada peranan kepimpinan seperti pengarah seni, pengarah kreatif atau pengurus media sosial.

Memandangkan landskap digital sentiasa berkembang, graduan boleh menantikan dunia kemungkinan yang sentiasa berkembang. Cari ijazah Reka Bentuk Media anda hari ini dan buat tanda anda dalam industri yang berkembang maju ini.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.