Keystone logo

6 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Perangkaian Komputer 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Teknologi
  • Sains Komputer
  • Perangkaian Komputer
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (6)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Sains Komputer Perangkaian Komputer

Jadi ramai orang bekerja dengan komputer hari ini. A isi rumah tunggal boleh mempunyai komputer, peranti mudah alih, pencetak, dan juga televisyen dikaitkan dengan rangkaian rumah. Pengguna memahami kuasa rangkaian, dan juga kerumitan potensi setup. Sebahagian daripada pengguna mendaftar dalam Sarjana program Rangkaian Komputer untuk mendapatkan kelayakan yang perlu untuk melayakkan diri untuk kerjaya dalam pentadbiran rangkaian dan sokongan.

Apakah Sarjana Rangkaian Komputer? Ia adalah ijazah lanjutan yang melampaui teknologi maklumat (IT) kemahiran yang dipelajari sebagai sebahagian daripada program sarjana muda. Ia melibatkan perancangan lanjutan rangkaian dan pelaksanaan, penyelenggaraan sambungan, dan isu-isu keselamatan yang moden. Ia membolehkan graduan untuk merancang fleksibel, sistem berskala untuk perniagaan atau organisasi pelbagai saiz.

Kalangan profesional IT, graduan sarjana dalam rangkaian komputer adalah antara yang tertinggi dibayar dan permintaan yang paling.Penggunaan yang semakin meningkat rangkaian di dalam pasaran dunia mewujudkan peningkatan yang berterusan dalam bilangan profesional yang diperlukan dalam industri rangkaian.

Kos untuk program rangkaian komputer sarjana amat berbeza mengikut institusi pendidikan itu. Walau bagaimanapun, selain daripada komputer riba, yang paling kos berbohong semata-mata dalam tuisyen. Program rangkaian komputer umumnya berlangsung beberapa tahun.

Ramai graduan bekerja di jabatan-jabatan IT syarikat-syarikat besar. Graduan baru sering bermula dengan program sengit pembelajaran perkakasan dan perisian tertentu syarikat. Kemudian mereka mengasah kemahiran mereka dengan regimen tugas debugging, sering menunggu panggilan untuk menangani kesilapan rangkaian. Graduan yang berpengalaman mengambil bahagian dalam penentuan sistem, integrasi, dan pengembangan. Mereka mereka bentuk perkakasan dan memilih perisian untuk sistem syarikat. Dalam persekitaran awan moden, kerja banyak melepaskan sumber IT ke pelayan jauh.Ada juga yang bekerja di pusat-pusat data, menyediakan sumber awan kepada orang lain.

Mereka yang berminat Sarjana Rangkaian Komputer boleh mencari kecemerlangan sekolah di seluruh dunia. Program ini amat sesuai untuk orang-orang di lokasi yang jauh yang lebih suka kursus dalam talian pengajian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.