Keystone logo

24 Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Prosedur Jenayah 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Undg-undg
  • Prosedur Jenayah
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (24)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Prosedur Jenayah

Ijazah induk adalah tahap seterusnya pelajar pendidikan dapat mengejar setelah memperoleh ijazah sarjana muda dan berfungsi sebagai pintu masuk untuk peluang ijazah lulusan lain. Kursus mengajar lebih khusus, kandungan mendalam daripada kursus sarjana, dan secara amnya memerlukan kertas tesis.

Apakah Master dalam Prosedur Jenayah? Program ijazah ini melibatkan kajian mendalam undang-undang perlembagaan, terutamanya apabila pindaan keempat dan kelima kepada Perlembagaan Amerika Syarikat berkenaan. Lazimnya, para sarjana boleh mengharapkan untuk mengambil bahagian dalam perbincangan mengenai kes-kes pendirian dan bagaimana mereka berkaitan dengan undang-undang yang ada untuk membina pemahaman yang lebih baik mengenai sistem hukuman setempat. Kursus dirancang untuk membantu para peserta program menilai pelbagai situasi dari segi undang-undang, dengan menggunakan pelbagai kemahiran dan alat sosiologi dan psikologi.

Sesetengah pelajar kemahiran yang dijangkakan dapat diperolehi sepanjang mengejar tahap ini termasuk kemahiran pemikiran kritikal yang lebih kuat, pemahaman yang lebih baik mengenai hal-hal perundangan dan keseluruhan kemahiran pengurusan masa yang lebih baik. Ini dapat membantu pelajar dalam kerjaya masa depan mereka dan usaha lain dengan menyediakan mereka dengan alat yang mereka perlukan untuk berjaya.

Sudah tentu, membina kemahiran ini datang dengan kos. Sukar untuk menentukan harga yang tepat untuk mengejar ijazah sarjana dalam bidang ini, kerana yuran pengajian berubah dari negara ke negara dan institusi ke institusi, jadi sangat penting bagi calon pelajar untuk melakukan sedikit penyelidikan pada masa mereka sendiri.

Program siswazah dirancang untuk membantu para peserta mendapat pelbagai pekerjaan yang berbeza dalam bidang keadilan jenayah. Contoh-contoh kedudukan pelajar yang mungkin dijangka untuk mencari di kawasan mereka termasuk paralegal jenayah, penyelia untuk projek jangkauan komuniti, penyiasat jenayah, penolong pelajar profesional dan pegawai polis renjer. Mereka yang berminat menjadi hakim juga boleh menggunakan ijazah ini sebagai titik masuk ke pendidikan tinggi.

Pelajar boleh memilih untuk mengikuti ijazah sarjana dalam prosedur jenayah tempatan, dalam talian atau di peringkat antarabangsa, bergantung kepada matlamat kerjaya mereka, jadual dan cara kewangan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.