Keystone logo

18 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pengurusan
  • Program Eksekutif
Bidang pengajian
  • Pengajian Pengurusan (18)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Program Eksekutif

Eksekutif yang cekap diperlukan di mana-mana, dan untuk menjadi pemimpin yang terbaik ia sering bijak untuk tanah sendiri dalam teori pertama dan dengan Program Sarjana Eksekutif, contohnya MBA Eksekutif (EMBA), ini adalah apa-apa kemungkinan. Pengurus dan sesiapa yang mempunyai kedudukan kepimpinan yang sering mendaftar dalam Program Sarjana Eksekutif untuk meningkatkan pendapatan dan / atau kedudukan mereka. Banyak program eksekutif ditawarkan sambilan untuk menawarkan kemungkinan mendapatkan ijazah tanpa meninggalkan kerja.

Selepas mengambil Program Sarjana Eksekutif anda akan bersedia untuk jawatan kepimpinan besar dalam mana-mana konteks perniagaan. Kelebihan dengan apa-apa ijazah adalah bahawa ia adalah relevan untuk mana-mana graduan universiti yang ingin memahami kepimpinan. Anda boleh menjadi ahli kimia, peguam atau jurutera dan ijazah ini masih akan memohon kepada talian anda kerja.Jadi Program Sarjana Eksekutif adalah tidak kurang daripada rangsangan kerjaya penting untuk sesiapa yang mempunyai keinginan untuk memimpin dalam bidang mereka selesa dengan.

Kami telah mengumpulkan pelbagai darjah eksekutif di halaman ini khusus untuk Program Sarjana Eksekutif, yang menawarkan anda pelbagai pilihan: dari MBA Eksekutif (EMBA) dan Eksekutif MS Pengurusan untuk Sarjana eksekutif dalam Strategik Pengurusan Sumber Manusia dan Eksekutif MS Hospitaliti Pentadbiran. Mulakan carian anda sekarang dan mencari program eksekutif yang sesuai dengan keperluan anda yang terbaik!