Keystone logo

2 Sarjana Program dalam PPE 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Sains Sosial
 • PPE
Bidang pengajian
 • Sains Sosial (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Sarjana Program dalam PPE

  Memperoleh ijazah sarjana mendedahkan pelajar kepada dunia peluang. Semua darjat tertentu kadang-kadang dirujuk sebagai ijazah siswazah kerana program mereka biasanya dikhaskan untuk mereka yang telah menamatkan pengajian dan memperoleh ijazah sarjana muda.

  Apakah Sarjana Falsafah, Politik, dan Ekonomi (PPE)? Ini tahap multilayered memberikan pelajar gambaran yang menyeluruh daripada tiga bidang yang dinyatakan di atas. Topik-topik seperti perbandingan kerajaan, pembekalan dan permintaan, etika, dan sains politik akan dibincangkan dengan panjang lebar. Objektif keseluruhan program ini adalah untuk menunjukkan kepada pelajar bagaimana ketiga-tiga bidang akademik berasingan mempengaruhi dan menyimpang daripada satu sama lain. kursus-kursus tambahan dalam sejarah, sosiologi, dan kesusasteraan juga mungkin diperlukan untuk pengijazahan dari beberapa program.

  Mereka yang mendapat ijazah sarjana boleh mengharapkan untuk mendapat pelbagai manfaat selepas tamat pengajian.Ramai pelajar, terutama mereka yang sudah bekerja, mendapat gaji yang lebih tinggi dan mendapat akses kepada peningkatan bilangan peluang kemajuan kerjaya.

  Kos memperoleh ini master akan bergantung kepada pelbagai faktor. Lokasi geografi dan kadar institusi mempunyai kesan yang paling mendalam kepada kos program. Untuk maklumat tambahan, pelajar perlu menghubungi program pilihan mereka secara langsung.

  Selepas memperoleh ijazah ini, majoriti graduan memilih untuk bekerja dalam bidang akademik. Sebahagian besar daripada mereka memilih untuk menjadi profesor universiti atau pengajar. Mereka juga dijangka akan menerbitkan sastera dan memberikan ulasan mengenai isu-isu berkaitan. Banyak profesor memilih untuk menumpukan sebahagian besar masa mereka untuk menyelidik pelbagai topik dan mata pelajaran. Sebilangan kecil graduan memilih untuk bekerja untuk agensi-agensi kerajaan, membantu pegawai membuat keputusan ekonomi yang penting.

  Anda akan mempunyai pelbagai perkhidmatan yang luas pilihan pendidikan untuk memilih daripada ketika datang untuk memperoleh ijazah ini; sesetengah cenderung untuk mendapat ijazah mereka sepenuhnya dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pilihan anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.