Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sarjana dalam Białystok, Poland 2023

1 Sarjana Program dalam Białystok, Poland 2023

Gambaran keseluruhan

Terletak di tebing Sungai Biała, Bialystok adalah bandar terbesar di timur laut Poland. Pendidikan tinggi di bandar yang dapat dikesan kembali ke abad kelapan belas. Sekarang bandar adalah rumah kepada salah satu universiti bandar utama iaitu Universiti Bialystok dan dua universiti awam yang lain: Bialystok Universiti Teknikal dan Universiti Perubatan Bialystok.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Poland
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan