Keystone logo

16 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perundingan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Perundingan
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (16)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perundingan

  Ijazah lanjutan dalam kajian pelbagai telah berkembang lebih dan lebih khusus sepanjang dekad yang lalu. Ijazah sarjana 's membolehkan pelajar mendapat latihan yang mendalam dalam kaedah dan aplikasi yang menyediakan banyak peluang untuk mana-mana profesional.

  Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Consultancy? Sarjana dalam Consultancy ialah ijazah sarjana peringkat yang melambangkan anda telah melengkapkan kajian penting dalam bidang pengajian keusahawanan, dan bahawa anda secara profesional bersedia untuk melibatkan diri dengan pelanggan sebagai perunding dalam pelbagai cara. Ia direka bentuk sebagai lanjutan daripada pengkhususan yang biasanya bermula dengan kajian keusahawanan ijazah sarjana muda, walaupun program juga boleh diakses kepada pelajar-pelajar yang mempunyai latar belakang perniagaan am lebih juga.

  Manfaat yang mengikuti dalam perundingan sarjana termasuk Kit berkembang yang memberi manfaat kepada diri sendiri dan pelanggan-pelanggan anda, memberikan anda yang lebih luas taktik untuk menggunakan sama ada anda mengembangkan perniagaan anda sendiri atau menguruskan orang lain. Ijazah ini juga menyediakan anda dengan pengalaman yang diperlukan untuk membuat keputusan yang dianalisis dengan cepat dan di bawah pelbagai keadaan yang berubah-ubah, menjadikan pengetahuan yang diperolehi dengan segera praktikal.

  Kos berbeza-beza agak sedikit dari program ke program, tetapi mereka adalah berdaya saing dengan ijazah lain dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan perniagaan. Cara terbaik untuk mendapatkan satu anggaran kos tuisyen untuk pelbagai program adalah untuk menghubungi institusi yang menawarkan ijazah.

  Kerjaya dalam perundingan boleh merangkumi pelbagai jenis aplikasi dan laluan. Banyak perunding bekerja sebagai penyelesai masalah untuk pelbagai pelanggan, menguruskan hubungan profesional dan rangkaian mereka melalui penubuhan syarikat yang membolehkan mereka untuk menyatukan sumber-sumber mereka.Trajektori kerjaya individu akan berbeza-beza banyak bergantung kepada jenis perundingan pelajar individu mengejar, tetapi pertumbuhan strategik dan pengurusan kakitangan kedua-duanya adalah pilihan yang sama.

  Bidang baru muncul terbaik diwakili oleh satu kumpulan teras yang kecil tetapi berdedikasi sekolah dalam talian. Ramai yang mengambil di peringkat antarabangsa, dengan tumpuan kepada pembangunan profesion dengan bekerja dengan pelajar yang berdedikasi dari pelbagai latar belakang. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.