Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 3 Sarjana dalam Undang-undang dan Kewangan 2023

3 Sarjana Program dalam Undang-undang dan Kewangan 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar yang mendapatkan ijazah sarjana dalam undang-undang dan kewangan mungkin semasa atau profesional undang-undang yang ingin meluaskan pengetahuan mereka mengenai perhubungan antara kaedah undang-undang dan kewangan yang berkaitan dengan kewangan komersial, korporat dan antarabangsa yang bercita-cita.

&nbsp

Apakah Sarjana Undang-undang dan kewangan? Ia adalah ijazah canggih yang direka untuk meluaskan pemahaman pelajar perakaunan moden, transaksi perniagaan antarabangsa, pasaran baru muncul dan maneuverings kewangan lain melalui kanta undang-undang. Pelajar menjalankan kursus pengajian yang boleh termasuk undang-undang korporat, struktur dan peraturan perbankan, kebankrapan dan hak-hak pemiutang ', peraturan kerajaan insurans, dana lindung nilai, pinjaman komersial dan pengenalan kepada kewangan projek. Program hari ini juga meliputi implikasi krisis kewangan di seluruh dunia.

&nbsp

Terdapat pelbagai manfaat untuk mencapai ijazah dalam undang-undang dan kewangan.Keupayaan untuk memahami urus niaga kewangan berhubung dengan peraturan dan undang-undang adalah tidak ternilai kepada kerajaan dan syarikat sama. Ijazah meletakkan asas bagi peluang dalam sekuriti, perundingan, peraturan dan penglibatan utama dalam pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan global.

&nbsp

Kos ijazah sarjana mungkin berbeza-beza dari program ke program. Maklumat yang paling tepat mengenai tuisyen dan yuran boleh diambil dari pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda.

&nbsp

Kerjaya yang memerlukan kefahaman yang mendalam tentang kesan undang-undang aktiviti ekonomi berjalan, bermula daripada jualan kepada dasar. Hari ini mungkin terdapat tumpuan yang lebih besar berbanding sebelum ini pada pemantauan dan menganalisis aktiviti ekonomi dari perspektif undang-undang. Peluang untuk ijazah-pemegang jawatan termasuk dalam ekuiti swasta, jualan komoditi, kewangan hartanah, perbankan, kewangan projek atau peguam dalaman untuk sebuah syarikat kewangan.Satu kerjaya dalam kerajaan boleh membawa kepada kedudukan yang kawal selia atau pengawasan di Amerika Syarikat Bank Rizab Persekutuan atau Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri, atau di peringkat antarabangsa di Bank Dunia.

&nbsp

Melabur dalam masa depan anda dengan ijazah sarjana dalam undang-undang dan kewangan. Ada sesuatu program di seluruh dunia, kedua-dua di kampus dan dalam talian untuk lebih fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Ekonomi
  • Undang-undang dan Kewangan
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (3)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan