Keystone logo

82 Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Kajian Undang-Undang Am Undg-undg 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Undg-undg
  • Kajian Undang-Undang Am
  • Undg-undg
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (82)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Undg-undg Kajian Undang-Undang Am Undg-undg

Sarjana dalam Undang-undang (LLM) membuka pintu kepada pelbagai kerjaya. Bukan sahaja anda boleh menjadi peguam atau hakim; Undang-undang terpakai kepada banyak pelbagai disiplin dan boleh digunakan dalam mata pelajaran lain seperti Pendidikan, Perniagaan, Insurans dan Kewartawanan. Kajian Undang-undang telah berbentuk politik, ekonomi dan masyarakat dengan cara yang tidak terkira banyaknya dan sering topik panas kontroversi dalam kes-kes mahkamah yang besar. Jika anda berminat untuk membentuk masyarakat dan menegakkan undang-undang, maka Sarjana Undang-undang berkenaan ijazah yang tepat untuk anda.

Pada halaman ini anda boleh mencari pelbagai program Sarjana Undang-undang dalam pelbagai sub-disiplin undang-undang, termasuk perniagaan, fiskal dan kewangan. Mempunyai melihat Tuan kita dalam program Undang-undang yang pakar dalam undang-undang alam sekitar, hak asasi manusia, undang-undang jenayah, undang-undang Eropah, undang-undang antarabangsa, undang-undang teknologi dan banyak lagi, dan mencari satu yang anda suka terbaik.

Klik pada "Baca lebih lanjut " untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program-program pilihan anda.Hantar permintaan untuk maklumat percuma mengenai program ini - ia akan dihantar kepada orang yang bertanggungjawab ke atas program dan pendaftaran, dan anda akan menerima maklumat yang lebih terperinci secara langsung dari sekolah. Mula mencari Master masa depan anda dalam ijazah Undang-undang segera!