Keystone logo

73 Sarjana Program dalam Persembahan Muzik 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Seni Persembahan
  • Muzik
  • Persembahan Muzik
Bidang pengajian
  • Seni Persembahan (73)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Persembahan Muzik

A Sarjana Prestasi Muzik menyediakan pelajar untuk mengikuti pelbagai kerjaya dalam industri muzik dengan mengajar teori muzik dan teknik, serta memberi peluang untuk mengamalkan kemahiran mereka dalam paduan suara dan tetapan orkestra pelajar.

&nbsp

Apakah Sarjana Prestasi Muzik? A Sarjana Prestasi Muzik adalah satu program yang mengajar pelajar teori muzik, himpunan solo dan prestasi, pedagogi, gaya bicara, dan latihan muzik yang berkaitan dengan bidang kajian individu yang sedang diusahakan. Pelajar boleh memilih daripada pelbagai jurusan prestasi, termasuk oboe, suara, selo, klarinet, tanduk Perancis, bassoon, tuba, trompet, viola, kecapi, oboe, bass berganda, organ, piano, dan banyak lagi. Pelajar boleh bekerja ke arah pelbagai pilihan kerjaya dalam bidang muzik.

&nbsp

Pelajar yang berjaya menamatkan program sarjana dalam muzik manfaat prestasi daripada mempelajari kemahiran penting yang membolehkan mereka untuk cekap meneruskan kerjaya profesional dalam industri muzik. Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dilengkapkan dengan kemahiran dan keyakinan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam industri muzik.

&nbsp

Kos Sarjana Prestasi Muzik ketara berbeza-beza berdasarkan institusi individu dan juga negara di mana ia diasaskan. Pelajar boleh mengharapkan untuk melengkapkan program ini dalam masa dua hingga lima tahun, bergantung kepada sama ada sepenuh masa atau pelajar sambilan.

&nbsp

A Sarjana Prestasi Muzik membolehkan pelajar untuk mendapatkan peluang-peluang kerjaya dalam bidang yang berbeza, termasuk: pendidikan, persembahan muzik, bimbingan vokal peribadi, mengarang, pengurusan seni, pengeluaran audio, pemain piano kerjasama, acoustician, accompanist, perunding hak cipta, penulis lirik, dan konduktor. Pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam industri muzik akan mempunyai kejayaan yang lebih besar apabila selesai ijazah sarjana dalam persembahan muzik.

&nbsp

A Sarjana Prestasi Muzik boleh membuka banyak peluang untuk pelbagai kerjaya berkaitan muzik. Jika anda ingin melanjutkan Sarjana Prestasi Muzik, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.