Keystone logo

26 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Tani 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Tani
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (26)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Tani

  Perniagaantani adalah pertanian sebagai operasi perniagaan yang berkaitan dengan pengeluaran, proses dan pengedaran produk pertanian. Ia tidak hanya berfungsi bersama pengeluaran bahan pertanian, tetapi juga menumpukan kepada pemasaran dan runcit barang-barang yang dinyatakan di atas.

  Perniagaantani adalah satu bidang yang luas dengan banyak peluang untuk mereka yang mencintai untuk perniagaan. Dengan Ijazah Sarjana Perniagaan Tani, anda akan dapat mewujudkan dan membangunkan rangkaian dengan perniagaan dalam industri makanan di seluruh dunia. Pengetahuan anda akan mendapatkan dalam program ini untuk Ijazah Sarjana Perniagaan Tani akan memberi anda alat yang diperlukan untuk menganalisis dan memberi nasihat industri makanan antarabangsa mengenai ekonomi dan politik daripada perniagaan mereka. Bagaimana negara-negara kaya mempengaruhi negara-negara miskin dalam konteks pertanian? Bagaimanakah pembiayaan mengawal selia industri makanan? Anda akan belajar ini dan banyak lagi dengan mengambil Ijazah Sarjana Perniagaan Tani.

  Tatal ke bawah dan melihat di Master pelbagai dalam program Perniagaantani ditawarkan oleh universiti-universiti di seluruh dunia. Master masa depan anda dalam ijazah Perniagaantani mungkin di luar sana!