Keystone logo

91 Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Perniagaan Sukan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kajian Sukan dan Senaman
  • Perniagaan Sukan
Bidang pengajian
  • Kajian Sukan dan Senaman (91)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Perniagaan Sukan

Mendapatkan ijazah lanjutan adalah cara untuk profesional dalam bidang itu untuk meningkatkan kemahiran yang sedia ada dan menjadi lebih bersedia untuk berjaya dalam bidang kompetitif pilihan mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Sukan Perniagaan? Juga dikenali sebagai Sarjana Pengurusan Sukan atau Sport Pentadbiran, adalah ijazah lanjutan yang direka untuk meningkatkan kerja sebelumnya dilakukan di peringkat sarjana muda. Kerja kursus ini menekankan pelbagai kemahiran dan bidang pengetahuan di samping mengikat dengan cara yang tertentu yang mereka berinteraksi dalam perniagaan sukan yang berkaitan, termasuk pengurusan pasukan. Graduan daripada program-program ini mendapati diri mereka bersedia untuk pelbagai peranan dalam pengurusan francais sukan dan perniagaan yang berkaitan.

Ramai pelajar memilih untuk mengikuti ijazah sarjana mereka kerana mereka telah berjaya dalam kedudukan peringkat kemasukan dalam bidang itu, atau mereka telah dinaikkan pangkat dan ingin menunjukkan kesediaan mereka untuk tanggungjawab yang lebih dan pembangunan profesional lanjut.

Kos untuk program pengurusan sukan yang sangat berbeza, bergantung kepada jenis program dan lokasi. Cara terbaik untuk mengetahui lebih lanjut tentang kos program adalah untuk penyelidikan mereka secara individu.

Orang yang darjah lengkap maju dalam perniagaan sukan atau pengurusan sukan bersedia untuk bergerak ke atas tangga dalam sukan profesional francais di pelbagai peringkat, yang membolehkan mereka serba boleh untuk mencari pilihan terbaik mereka untuk pekerjaan dengan memupuk satu set kemahiran yang melampaui sukan individu dan fokus pada pilihan strategik yang membantu francais di setiap sukan berkembang. Ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi eksekutif peringkat tertinggi dalam hierarki pengurusan kebanyakan pasukan 'yang akan terdiri daripada graduan program pengurusan sukan peringkat tertinggi.

Dengan letupan peluang dalam bidang ini pada tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat pilihan yang mencukupi untuk pelajar berminat untuk mengikuti ijazah melalui program-program ini.Universiti-universiti di negara-negara sedang bersaing untuk pelajar yang berkualiti sebagai program mereka terus berkembang. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.