Keystone logo

2 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Keluarga 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Perniagaan Keluarga
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perniagaan Keluarga

  Ijazah sarjana adalah sesuai untuk pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran dalam bidang yang lebih khusus kajian daripada program ijazah biasanya boleh memberi. Program ini adalah yang besar susulan kepada ijazah sarjana muda dan biasanya mengambil masa sehingga dua tahun untuk disiapkan.

  Apakah Sarjana Perniagaan Family? program ijazah ini mengajar ditapis kemahiran perniagaan dalam konteks dinamik keluarga. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk membangunkan strategi yang berkesan kewangan, portfolio pengurusan kekayaan dan dasar untuk menjalankan perniagaan. Beberapa aspek utama pengurusan perniagaan keluarga dengan jelas mengenal pasti peranan dan tanggungjawab setiap ahli, mewujudkan komunikasi yang berkesan dan mewujudkan keseimbangan antara kehidupan perniagaan dan kehidupan keluarga. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk menggabungkan kepentingan keluarga dengan pengambilalihan kekayaan untuk membangunkan masa depan yang kukuh untuk semua orang.

  Pelajar-pelajar yang mendapat ijazah sarjana ini lebih bersedia untuk menghadapi cabaran yang unik untuk memiliki sebuah perniagaan keluarga. Mereka memahami kepentingan mewujudkan hubungan kekeluargaan yang seimbang semasa memandu hasil perniagaan yang berjaya.

  Yuran Pengajian dan bayaran yang berkaitan dengan program ini berbeza-beza di seluruh institusi. Semak dengan kemasukan jabatan kolej anda berminat untuk hadir.

  Kemungkinan perniagaan dan kerjaya selepas tamat program ini boleh menjadi tidak berkesudahan. Graduan dapat memulakan syarikat keluarga yang dikendalikan mereka sendiri dalam alam kepentingan peribadi dan kewangan mereka. Sesetengah graduan boleh menubuhkan perniagaan pelaburan atau menyediakan perkhidmatan kewangan kepada individu dan syarikat, sementara yang lain mungkin kurus ke arah industri teknologi atau membuat rangkaian produk yang disesuaikan dengan pasaran khusus. Keluarga itu, bebas dari hadapan mereka dan apa yang perniagaan usaha mereka ingin mengejar.

  program dalam talian disediakan untuk profesional yang bekerja dan mereka yang berminat dalam pembelajaran jarak jauh. Dengan memperluaskan carian anda untuk memasukkan pilihan dalam talian, anda meningkatkan kolam anda universiti serta potensi kemasukan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.