Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sarjana dalam Perniagaan Global dalam Białystok, Poland 2023

1 Sarjana Program dalam Perniagaan Global dalam Białystok, Poland 2023

Gambaran keseluruhan

Terletak di tebing Sungai Biała, Bialystok adalah bandar terbesar di timur laut Poland. Pendidikan tinggi di bandar yang dapat dikesan kembali ke abad kelapan belas. Sekarang bandar adalah rumah kepada salah satu universiti bandar utama iaitu Universiti Bialystok dan dua universiti awam yang lain: Bialystok Universiti Teknikal dan Universiti Perubatan Bialystok.

perniagaan global adalah satu perkara yang penting bagi syarikat-syarikat yang mahu bekerja secara berkesan dalam dunia moden. perniagaan global memberi tumpuan kepada membantu syarikat-syarikat berjaya di peringkat antarabangsa dengan melatih pekerja dalam amalan pengambilan yang betul serta mengendalikan urusan dan latihan individu dari pelbagai negara dan budaya.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Poland
  • Pengajian Perniagaan
  • Perniagaan Antarabangsa
  • Perniagaan Global
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan