We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

10 Sarjana Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Perniagaan Wain 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Wain
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (10)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Perniagaan Wain

Ijazah sarjana adalah ijazah akademik yang diberikan oleh kolej dan universiti setelah tamat pengajian yang menunjukkan penguasaan bidang amalan profesional atau bidang pengajian tertentu. Ijazah ini memerlukan kemahiran tahap yang lebih tinggi dalam analisis, penilaian kritikal, aplikasi profesional, dan pemikiran kritikal. Ijazah ini biasanya diberikan dalam bidang kemanusiaan, sains sosial, seni halus, kajian kejururawatan, teologi, falsafah, atau muzium.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Wine Perniagaan? Sarjana dalam Wine Perniagaan meneroka pengetahuan, kemahiran, dan strategi yang diperlukan untuk mencapai keputusan dalam industri wain global. Pelajar mengkaji pembangunan pasaran wain bagi perdagangan dalam negeri dan global, dan menjadi yang mahir dan terlatih dalam pengeluaran wain dan jualan. Matlamat ijazah ini adalah untuk melatih pelajar untuk menjadi profesional perniagaan wain mahir.Kursus boleh termasuk topik yang berkaitan dengan ekonomi wain antarabangsa, industri wain, logistik dan pembelian, rundingan, Enologi, dan merasa wain.

Graduan Sarjana Wine Perniagaan keuntungan wawasan dalam bidang perniagaan seperti strategi jenama, penggabungan dan pengambilalihan, tingkah laku pengguna, media, perhubungan awam, pembangunan pasaran asing, dan pengurusan. Oleh kerana industri wain mempunyai jangkauan seluruh dunia, graduan mempunyai kesedaran yang tinggi hubungan antarabangsa dan perniagaan. Mereka juga mengembangkan kemahiran komunikasi yang kukuh yang membolehkan mereka untuk berkongsi dan mengajar pengetahuan wain mereka kepada orang lain.

Kos ijazah sarjana berbeza-beza, bergantung kepada institusi pendidikan, negara pengajian, dan masa dan unit yang diperlukan untuk program ini. Untuk mengetahui lebih lanjut, hubungi pejabat kemasukan itu dan bertanya tentang program ijazah dan kos.

Prospek kerjaya dalam perniagaan arak kuat dan gaji yang baik.Sesetengah pekerjaan yang mungkin berkaitan dengan ijazah ini termasuk pengurus eksport serantau, pengurus produk, pengurus pemasaran, pengurus komunikasi, pengarah anggur dan pengurus perdagangan.

Mengambil kesempatan daripada peluang-peluang pendidikan yang ditawarkan dalam talian, tidak kira di mana anda tinggal. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.