Keystone logo

18 Sarjana Program dalam Pembinaan Perkhidmatan Bangunan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pembinaan
  • Perkhidmatan Bangunan
Bidang pengajian
  • Pembinaan (18)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pembinaan Perkhidmatan Bangunan

Ijazah sarjana biasanya diperolehi selepas selesai kursus sarjana muda. Kajian-kajian yang khusus biasanya boleh disiapkan dalam masa beberapa tahun, walaupun beberapa program mengambil masa setahun atau kurang untuk disiapkan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Master dalam Perkhidmatan Bangunan? perkhidmatan membina adalah satu bidang yang luas yang merangkumi unsur-unsur kejuruteraan elektrik dan mekanikal dan kesihatan awam. ijazah Sarjana sering sangat khusus, jadi pelajar sering akan memilih bidang tumpuan dari topik seperti reka bentuk, bahan sumber atau pengurusan projek. Kursus boleh termasuk pengesan kebakaran dan pencegahan, perlindungan kilat, dan bekalan elektrik dan pengedaran. Pelajar akan mempelajari bagaimana untuk memperbaiki bangunan semasa dan kaedah yang boleh digunakan untuk pembinaan struktur baru.

Manfaat dialami apabila memperoleh ijazah sarjana dinikmati oleh ramai pelajar. Pelajar akan mempelajari pelbagai kemahiran yang boleh digunakan di tempat kerja.Kerana unsur-unsur yang sangat praktikal ijazah ini ia boleh membawa kepada pekerjaan yang menguntungkan.

Kos Sarjana Building Services akan bergantung kepada di mana anda mendapat ijazah anda dan jenis institusi yang mengeluarkannya. A master biasanya boleh diperolehi dalam jumlah yang singkat masa, yang kesan kos. Setiap program akan mempunyai pelbagai kos, jadi hubungi sekolah terus untuk maklumat lanjut.

Pemanasan, pengudaraan dan penyaman udara, teknologi elektrik dan pembinaan semua industri yang boleh memberi peluang kepada pelajar yang telah memperoleh Master dalam Perkhidmatan Bangunan. Kerjaya dalam bidang ini sering lumayan dan menawarkan peluang untuk kemajuan; ada juga akan termasuk peluang untuk perjalanan antarabangsa. Sesetengah kerja boleh termasuk menyelia struktur pembinaan, reka bentuk dan pembangunan sistem elektrik, dan kaedah penjimatan tenaga untuk pembinaan.

Jika anda sudah bersedia untuk memajukan kerjaya anda dan mempelajari maklumat yang menarik tentang bidang anda, memohon untuk program ijazah sarjana dalam talian hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.