Keystone logo

24 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Perhubungan Awam 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pemasaran
 • Perhubungan Awam
Bidang pengajian
 • Pengajian Pemasaran (24)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Perhubungan Awam

  Adakah anda rasa bahawa berkomunikasi dengan orang dan menganjurkan perkara-perkara yang anda mata kuat? Maka mungkin anda patut mempertimbangkan untuk mengambil ijazah sarjana dalam perhubungan awam, untuk menyempurnakan dan menggunakan kemahiran ini untuk faedah anda sendiri terbaik! Mengejar kerjaya dalam perhubungan awam akan memberi anda peluang untuk sentiasa berjumpa dengan orang baru dan membantu orang ramai dan organisasi berhubung dengan satu sama lain anda.

  Ketika belajar di Sarjana program Perhubungan Awam, anda akan mempelajari tentang hubungan kewangan awam, komunikasi krisis, perhubungan awam pengguna, komunikasi dalaman, hubungan kerajaan dan banyak lagi. Anda perlu menumpukan diri untuk kajian politik, ekonomi, pemasaran, kajian sosial dan etika. Perhubungan awam juga boleh menjadi bidang antarabangsa, jadi mengetahui atau mempelajari pelbagai bahasa akan menjadi satu kelebihan yang besar dalam meneruskan kerjaya masa depan anda.

  Sila lihat dan universiti-universiti dan program yang dibentangkan di bawah.Anda boleh menghubungi universiti terus dari sini dan meminta maklumat tambahan. Membuat sebahagian besar keupayaan anda untuk berhubung dengan orang dan mengambil master dalam Perhubungan Awam!