Keystone logo

31 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perdagangan Antarabangsa 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Perdagangan Antarabangsa
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (31)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Perdagangan Antarabangsa

  Jika anda berminat dalam ekonomi negara-negara yang berbeza dan bagaimana mereka bekerja bersama-sama, kemudian Ijazah Sarjana Perdagangan Antarabangsa mungkin pendidikan yang anda cari. Sarjana dalam Perdagangan Antarabangsa akan membolehkan anda untuk memeriksa pertukaran barangan modal dan perkhidmatan antara negara-negara. Ini bermakna bukan sahaja melihat pelbagai faktor-faktor ekonomi, tetapi juga pada faktor-faktor sosial dan politik yang penting yang saling mempengaruhi dengan perdagangan.

  Jika anda ingin meluaskan perspektif antarabangsa anda ke atas perdagangan dan pergi lebih jauh ke dalam sejarah dan budaya banyak negara, kemudian mendapat Ijazah Sarjana Perdagangan Antarabangsa adalah pilihan yang hebat untuk anda. Melalui Sarjana dalam program Perdagangan Antarabangsa, anda akan dapat menganalisis, mengurus dan mengawal rancangan perniagaan dari perspektif antarabangsa.

  Pada halaman ini beberapa program dalam bidang yang disenaraikan, termasuk Teknologi Antarabangsa, Perhubungan Perdagangan dan Kewangan.Mulakan pencarian Master masa depan anda dalam Perdagangan Antarabangsa segera!